Exclusiv, senzațional, în direct: Am aflat cu ce se mai ocupă Oajdea!

Poate că dumneavoastră nu v-ați întrebat asta, dar noi avem mai bine de trei luni de când nu putem să dormim noaptea fiindcă, pur și simplu, nu mai știm nimic despre Daniel Oajdea! Da, e adevărat, poate că ieșenii nu l-au mai vrut, poate că a avut noroc chior la alegeri, poate că nu se mai regăsește nici în PPDD, cine știe… Cert e că, de când s-a trezit reales deputat de Dacia-Alexandru, n-am mai auzit nimic de el. Nu tu un atac la Gheorghe Nichita, nu tu o pensie mărită, nu tu un jaf la întreținere, nu tu o groapă, nu tu o excursie la mănăstiri… nimic!

Exclusiv, senzațional, în direct: Am aflat cu ce se mai ocupă Oajdea!Recunoaștem că lipsa de ocupație de care suferim și care e alimentată de faptul că nu ne-a mai bucurat cu nicio acțiune „senzațională” ne-a cam predispus la un exces de timp de liber și la hălăduirea pe Internet. Dar taman tăierea frunzei la câinii și pisicile de pe Facebook ne-a adus în situația de a afla cu ce se mai ocupă Oajdea și, astfel, de-a scăpa de griji și emoții. Așadar, stimați cititori din Colegiul 9, stați liniștiți! Nu s-a întâmplic nimic rău cu deputatul dumnevoastră! Daniel Oajdea e bine! Ba chiar, judecând după preocupările sale, e foarte bine!

De pe Facebook – de unde altundeva? – am aflat că Oajdea are, mai nou, ocupații, contacte și relații dintre cele mai sănătoase și tonice, după cum puteți vedea din poză. (Dacă țineți la noi, nu ne întrebați cum am ajuns să dăm cu nasul de informația asta!) Anume, printre „prietenii” deputatului se numără și aceste domnișoare, adunate virtual într-un fel de grup pe nume „Fetele bune”, „Fetele perfecte”, „Fetele generoase” sau cam așa ceva. Pe scurt – pentru cei prea leneși să caute singuri -, un grup de madmoazele al căror hobby și, poate, chiar job e acela de a posta diverse instantanee în care evoluează în costumații ale căror dimensiuni sunt de ordinul centimetrilor pătrați. Dacă o fi vorba de o reclamă la site-ul vreunei agenții de modele sau de vreun business de întâlniri umede, dacă „prietenele” lui Oajdea își câștigă pâinea costumate sau nu, dacă el însuși deține informații suplimentare – chiar nu știm: nu l-am întrebat și nici nu am cercetat problema. Cunoscându-l, totuși, am zice că Oajdea a aprofundat fenomenul; nu de alta, dar, de regulă, deputatul nu face nimic fără să aibă vreo satisfacție personală…

Hormonica Macovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *