Liberalii, ignoraţi cu desăvârşire de pesedişti

Niciun picior de pesedist nu a călcat, duminică, la Biblioteca Centrală Universitară, unde PNL şi-a lansat un program de guvernare locală pentru, atenţie, următorii patru ani. Printre câteva decolteuri generoase ale femeilor liberale, 11 vorbitori liberali, care au prezentat pe capitole programul, nu au spus absolut nimic despre actualul primar, deşi programul, sintetizat într-o carte de 250 de pagini, conţine destule critici la adresa lui Nichita.

A fost o singură zvâcnire, a lui Costel Alexe, dar avântul liberalului a fost tăiat de la rădăcină de Fenechiu prin ridicarea unui deget şi o înclinare sugestivă a capului.

Vă spun sincer, eu nu am niciun merit în această acţiune, lansarea programului este făcută strict de organizaţia municipală“, a grăit Fenechiu, pentru a nu-l supăra pe colegul lui de alianţă.

Culmea, la eveniment au participat Tudor Ciuhodaru şi Vasile Şalaru (PC), cei care vor arunca în aer USL-ul la Iaşi, după ce medicul-deputat va anunţa că va candida la Primărie, chiar dacă nu obţine nominalizarea USL, care va fi câştigată la pas de Nichita.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *