Liberalii şi Cosmin Coman vor să pună mâna pe Tehnopolis

Parcul, mai degrabă eolian, de la atâta vânt cât suflă-n pânzele grupului de interese de acolo, decât de susţinere a afacerilor, aflat la doi paşi de un alt simbol al banului irosit – Centrul Expoziţional Moldova, este la un pas de a fi tras pe dreapta.

Practic, prin presiunile exercitate în jurul Tehnopolisului, căci despre el este vorba, conducerea Consiliului Judeţean face în mod involuntar jocurile useliştilor care se află la cârma acestei unităţi, în ciuda celor 22 de firme care au închiriat spaţii pe acolo. Că nimic din ce pare a fi nu este adevărat o demonstrează şi urletele celor din CJ cum că s-au săturat să susţină un parc prin care nu se plimbă nicio afacere, ci doar un grup de oameni cu salarii mari dar, pe de altă parte, la mijloc mai sunt şi plânsetele celor de la Tehnopolis, cum că nu au bani să-şi plătească utilităţile, semn că acolo se consumă din plin. Pentru ce acest consum nu se ştie, deoarece raportările în ceea ce priveşte activităţile parcului sunt susţinute de vreo două foi, mai mult albe decât pline de cifre. Pe acest fond, al unui obiectiv închis, fără perspectivă, o parte dintre asociaţi, respectiv Consiliul Judeţean, Primăria Iaşi şi cele patru universităţi mari ale Iaşului, cam vor să spele putina şi să nu mai audă de acest complex de păpat banii publici.

Într-o astfel de ipostază, cei care sunt direct interesaţi sunt chiar cei care administrează în acest moment Tehnopolisul, un grup de oameni foarte colorat politic.

Este clar că acolo se doreşte trecerea patrimoniului acestui parc în mâna administratorilor actuali, fiind vorba în primul rând de Marius Bodea şi de femeia lui Cosmin Coman, directorul lui Nichita. Oricum sunt acum în această alianţă malefică, iar Nichita cu Fenechiu au făcut trocuri încă de când a ajuns acesta primar. Ca să pună paie pe foc, că acolo nu merge nimic, sau să se scuze atunci când le pleacă vreo companie, atunci dau vina pe mine, că eu fac scandal şi ăştia care vin să închirieze acolo spaţii se sperie şi o iau la sănătoasa. Nimic mai fals. Realitatea este că ei sunt mulţumiţi cu salariile foarte mari pe care le iau, iar un alt gând este acela de a putea scoate Tehnopolisul din mâna mea, a Consiliului Judeţean, pentru a putea jongla acel patrimoniu după bunul lor plac”, a declarat Constantin Simirad.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *