Liberalul Cozmanciuc, primul de la coadă în sondajele USL

Mugurel Cozmanciuc

Mugurel Cozmanciuc

Liberalul Mugur Cozmanciuc a reuşit performanţa de a ieşi ultimul în toate sondajele făcute de USL la Iaşi pentru primărie. Surse din PNL afirmă că favoritul lui Relu Fenechiu nu a obţinut nici măcar pragul electoral. Mai în glumă, mai în serios, bârfitorii spun că scorul lui Cozmanciuc este din cauza ceaiurilor băute cu Petru Frăsilă, audienţa postului TV al acestuia fiind echivalentă cu procentul înregistrat de liberal. Cozmanciuc nu a reuşit nici măcar să atragă simpatia liberalilor din oraş, dacă ne gândim că PNL are peste 20% intenţii de vot. Pe principiul “stai liniştit, Fenechiu lucrează pentru tine”, Cozmanciuc, actual director de marketing de la CET, are asigurat un post de viceprimar după alegerile locale din 2012. Este pusă sub semnul întrebării, însă, o candidatură la deputăţie, având în vedere notorietatea inexistentă a lui Cozmanciuc în oraş.

Nichita şi Ciuhodaru, la egalitate

În schimb, Gheorghe Nichita (PSD) şi Tudor Ciuhodaru (PC) se apropie amândoi de 40% în sondajele USL, iar Dumitru Oprea (PDL) de 20%. Surse din USL afirmă că Nichita nu poate pierde nominalizarea la primărie din partea alianţei, în timp ce Ciuhodaru se gândeşte serios la o candidatură independentă, sprijinită, evident netransparent, de către PC şi de o parte a mediului de afaceri.

La CJ se prefigurează o surpriză, în sensul că nominalizarea din partea USL ar putea să o obţină Cristi Adomniţei (PNL), după ce Fenechiu a făcut un pas înapoi pentru a se încălzi pentru un post de ministru.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *