Limba romana e o necunoscuta pentru ea! Margherita din Clejani, gafa gramaticala de zile mari. E studenta la Jurnalism degeaba

Margherita din Clejani a luat cu greu examenul de Bacalaureat, dar intr-un final si-a vazut fisul implinit: a devenit studenta la Facultatea de Jurnalism, in Bucuresti.

Chiar daca a spus in repetate randuri ca invata pe rupte, realitatea spune altceva. Marga face destul de des greseli gramaticale in postarile de pe Facebook.

Asa s-a intamplat si astazi, cand fata Clejanilor le-a impartasit franilor cateva ganduri legate de relatiile din zilele noastre.

„Se scrie „plimbându-mă”, i-a atras atentia o tanara. Si in alte comentarii bruneta a fost criticata, dar asta nu a facut-o sa corecteze greseala facuta in postarea ei.

Nu a luat Bac-ul din prima

Fiica lui Ionică și a Vioricăi din Clejani a picat BAC-ul din prima, după ce a adormit în timpul unei probe. Era prea obosită din cauza programului încărcat de cântări pe care îl avea, spunea ea atunci.

La a doua încercare a avut ghinion la proba din vară, fiind la doar două sutimi de nota care ar fi făcut-o să se numere printre absolvenții de liceu. În toamnă însă, norocul a fost de partea ei, iar frumoasa blondină a obținut 6.65.

 

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *