Loredana s-a dezbracat, a luat 10.000 de euro si a batut recordul la vanzari! Asa arata solista goala, in urma cu 14 ani!

Anul 2000 a fost unul extrem de prolific pentru Loredana Groza. Artista a excelat in toate planurile, lucru care a ajutat-o mai apoi. Tot in acelasi an, Lori facea senzatie cu un pictorial in revista Playboy, unul despre care se vorbeste si astazi.

In anul in care Loredana Groza a fost in culmea succesului pe plan profesional, cei de la revista Playboy i-au cerut sa se dezbrace pentru a tine coperta. Artista s-a lasat cu greu abordata, insa, odata ce au aparut fotografiile, toata lumea a fost extrem de multumita.

 

 

 

Loredana a primit o suma record pentru aparitia ei in Playboy

Loredana a primit o suma record pentru aparitia ei in Playboy

Au negociat cu ea mai bine de jumatate de an

Loredana s-a lasat cu greu convinsa sa se dezbrace. Cantareata si redactorul sef, cu care de altfel era si foarte buna prietena, au negociat mai bine de jumatate de an, aparitia ei. Pentru „efortul” depus, artista a fost recompensata cu suma de 10.000 de euro, una record mai ales pentru acele vremuri. De altfel, Lori se numara printre vedetele care au stiut cum sa-si vanda mai bine aparitia si a stiut cat de bine sa negocieze faptul ca aparea goala pentru prima data.

Revista s-a vandut in aproape 150.000 de exemplare

Putini stiu ca Loredana a stabilit atunci recordul de tiraj al oricarei reviste glossy din Romania: 143.500 de exemplare vandute. Datorita faptului ca se dezbraca pentru prima data, se pare ca si pentru ultima, cititorii nu au putut rata acest eveniment. De altfel, si astazi exista pe site-uri de licitatii revista vanduta la suprapret, pentru cei care nu au mai apucat sa o cumpere la momentul respectiv.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *