Jojo şi Liviu Vârciu, la un pas de căsătorie!

Astăzi, povestea lor de dragoste este de notorietate, însă, puţini sunt cei care ştiu că Liviu şi Jojo au fost la un pas de căsătorie.

Cei doi îşi aleseseră naşii şi chiar au avut ocazia să facă un fel de repetiţie îmbrăcaţi în haine de mire şi mireasă.

Ieri, Liviu Vărciu a scos la lumină şi a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu efect de dinamită. În imagine, Liviu apare pe un podium de prezentare, cu cămaşa descheiată, iar în stânga sa se află Jojo, îmbrăcată în mireasă.

Jojo şi Liviu Vârciu au fost la un pas de căsătorie

Ceva însă nu a mers şi s-a rupt, iar iubăreţii nu au mai ajuns niciodată la altar. Chestionat de reporterii WOWbiz.ro în privinţa acestei fotografii, în care vedeta Kanal D apare pe podiumul de modă, îmbrăcat în costum de mire şi având-o alături pe Jojo, iubita sa de atunci, Vârciu şi-a călcat pe inimă şi a spus povestea din spatele imaginii document.

„Fotografia mi-a fost trimisă astăzi de către un prieten foarte bun care a vrut să îmi facă o surpriză. Şi a reuşit! E prima oara când o văd. Nu ştiam de existenţa ei şi am fost plăcut impresionat să îmi amintesc de perioada respectivă. Eram la o prezentare de modă, la Rita Mureşan. Eu eram ginerică şi ea (n.r. Jojo) mireasă. Eram cuplu pe scenă, dar şi în viaţa reală. Ţin minte că ne certasem un pic, dar ne-am împăcat după”, a declarat Liviu Vârciu.

„Brenciu trebuia să fie naşul nostru şi Rita naşa. Asta dacă ajungeam să ne căsătorim. Rita şi Brenciu nu erau împreună. Dar aşa au spus ei, că ne cunună şi ne năşesc. Ptiiii, ce vremuri!”, a adăugat Liviu Vârciu.

Sursa: showbiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *