Lovitura cumplita pentru Velea! Cantaretul nu va fi, in acte, tatal copilului Antoniei! Baietelul va purta numele Castellano! „In certificatul de nastere, in dreptul tatalui, va aparea sotul actual al cantaretei. Asa e legea romaneasca, daca mama e casatorita” Vezi cum se va rezolva problema

Antonia a devenit din nou mama, insa nu se poate bucura pe deplin de bebelusul ei si al lui Alex Velea. Faptul ca inca este in proces de divort cu Vincenzo ii da batai de cap, intrucat, in termen de 30 de zile trebuie sa declare in acte numele baietelului, iar acesta, spun specialistii, va fi… Castellano!

Problemele dintre Antonia si Vincenzo nu se pot rezolva decat la tribunal. Cantareata este in acte inca sotia lui Vincenzo Castellano, procesul de divort intre cei doi fiind inca pe rol. In aceste conditii, in acte, copilul nascut acum de Antonia, este al lui Vincenzo. „Legislatia noastra este clara in acest sens. Sotul mamei este prezumat a fi tatal copilului nascut in timpul casniciei, asa ca in certificatul de nastere, in dreptul tatalui este trecut numele acestuia. Chiar si in conditiile in care toata lumea stie ca nou nascutul nu este al lui si ca cei doi se afla in proces de divort. Schimbarea numelui tatalui din certificat se poate face numai in urma unui proces, ce poate fi deschis de oricare dintre parti, de mama, de tatal natural al copilului sau de sotul mamei. Abia in momentul in care se finalizeaza acest proces si este confirmata paternitatea copilului, se poate face modificarea in cerificatul de nastere”, ne-a declarat avocatul Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A.De altfel, avocatul a precizat ca micutul Antoniei si al lui Velea va purta numele de Castellano. „Asa prevede legislatia. Copilul poate purta numele mamei sau al sotului ei, in cazul de fata, numele ambilor este Castellano, asa ca asa se va numi si el in certificatul de nastere”.Cum Vincenzo Castellano a declarat de cateva ori ca nu-l intereseaza copilul Antoniei cu Velea, surse din apropierea lui spun ca el va miza pe problema numelui beblusului si a paternitatii acestuia pentru a rezolva o situatie extrem de importanta pentru el: custodia Mayei, fetita lui cu Antonia.

 

 

Vincenzo si cantareata se „bat” si pe fetita lor, MayaDivortul dintre Antonia si Vincenzo se deruleaza in Italia, acolo unde legile sunt diferite de cele din Romania. Procesul decurge mult mai lent, se poate ajunge chiar si la cinci ani de dispute, in cazul in care partile nu se inteleg. In plus, in Napoli, orasul in care locuieste familia Castellano, sansele ca fetita sa ajunga la mama sunt  minime, mai ales ca Maya a stat pana acum foarte mult cu bunicii din partea tatalui. Poate din acest motiv, Antonia a incercat din toate puterile ca separarea ei de fostul sot sa se pronunte in Bucuresti, presimtind, pe undeva, ca fetita va ramane la Vincenzo.

Alex nu poate sa se bucure pe deplin de baietelDe aceea, in urmatoarea perioada, Antonia si Vincenzo vor lua o decizie importanta in privinta copiilor. Castellano poate aduce dovada de adulter in instanta napoletana si Maya va ramane cu el, iar fosta sotie nu va mai protesta. In schimb, el o va lasa pe artista sa se bucure cu adevarat de noua minune din viata ei, baietelul conceput cu iubirea vietii sale, Velea. Un prim pas a fost facut prin declaratia italianului conform careia nu o va necaji pe fosta sotie in perioada postnatala.

 Sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *