Imaginea asteptata de intreaga planeta! Inna, TOPLESS intr-o revista din Spania! Fanii sunt in delir

Mos Craciun a venit ceva mai tarziu pentru fanii Innei. Insa a meritat asteptarea! Cantareata apare topless intr-o revista din Spania, imaginea facand deja inconjurul lumii.

Frumoasa noastra compatrioata apare pe coperta noului numar al revistei FHM din Spania, ibericii dedicandu-i un material amplu, intitulat „Inna, noua super-stea a muzicii dance„.

Fotografia face insa cat o mie de cuvinte, bruneta aparand fara sutien, cu sanii la vedere, imbracata doar intr-o pereche de blugi si plina de vaselina.

Asa apare Inna pe coperta numarului din ianuarie 2015 al revistei FHM din Spania

Asa apare Inna pe coperta numarului din ianuarie 2015 al revistei FHM din Spania

Iar reactia fanilor cantaretei a fost pe masura. „Ce fata murdara! Imi place!„, „Cat de buna esti!„, „Ce sanisori draguti!„, „Esti perfecta, iar sanii sunt si ei perfecti„, au comentat fanii romancei.

Cadou de 60.000 de euro de la Mos Craciun!

Mos Craciun nu fost darnic doar cu fanii cantaretei, dar si cu Inna. Romanca a primit un cadou de-a dreptul uluitor: un Range Rover de 60.000 de euro.

Inna, alaturi de Range Rover-ul primit de la Mos Craciun

Inna, alaturi de Range Rover-ul primit de la Mos Craciun

Mos Craciun e cel mai tare”, a scris Inna in dreptul fotografiei, pe care a postat-o pe Instagram. Fanii au felicitat-o si i-au scris mai multe mesaje frumoase.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *