Lui Adăscăliţei îi place cu Ilona Karin

AdascaliteiVicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Adăscăliţei, care anul acesta va împlini 44 de ani, nu pierde niciun prilej să se laude prietenilor apropiaţi cu juna blondă de douăzeci şi ceva de primăveri, Ilona Karin, „anexată” de ceva timp la curtea proprietate personală.

Mulţi spun că tânăra a fost de altfel şi motivul divorţului de anul trecut, când Judecătoria Iaşi a admis cererea soţilor Constantin şi Mariana Adăscăliţei şi a desfăcut actul de căsătorie prin acordul ambelor părţi, la primul termen de judecată.

Costel şi Mariana nu mai locuiau împreună de aproximativ un an, când se spune că fosta doamnă Adăscăliţei l-ar fi prins pe karatist în tandreţuri cu juna Ilona Karin.

Mai mult, se pare că Adăscăliţei a avut mai multe contre dure cu fii lui, Marius şi Constantin Jr., care sunt din aceeaşi generaţie cu blonda care a stricat căsnicia vicelui de la CJ. Unde mai pui că Ilona Karin – bârfeşte lumea, dar noi nu credem că e adevărat! – a trecut prin patul mai multor oameni cu stare din târg şi a fost animatoare prin Portugalia.

Însă tânăra Ilona, absolventă a Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor şi masterandă în Economia şi Dreptul Afacerilor tot la FEAA, se laudă cu experienţă în postul de tester la SC Travel Tech SRL şi de asistent manager la SC Moldavian Leasing SRL.

Telenovela divorţurilor

Divorţul de anul trecut din luna mai dintre Constantin şi Mariana Adăscăliţei a mai fost precedat de unul în 2006, însă s-au împăcat ulterior.

Atunci, căsătoria celor doi a fost desfăcută de Judecătoria Iaşi însă Mariana Adăscăliţei a făcut apel şi a obţinut anularea hotărârii.

Nici acum lucrurile nu par a fi total gata între Costel şi Mariana, atâta vreme cât cei doi s-au afişat împreună la sfârşitul anului trecut la festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi de la Clubul „ENPI”, grupare patronată de familia Adăscăliţei.

Lui Costeluş îi plac fetele mici

Potrivit unor declaraţii date chiar de Costel Adăscăliţei, acesta a cunoscut-o pe fosta soţie, Mariana, la 17 ani, la o discotecă în comuna Aroneanu. Acolo locuiau bunicii ei şi s-au cunoscut într-o vacanţă de vară. Au continuat să ţină legătura cât Costel a făcut armata, după care s-au căsătorit în 1998.

Chiar Costel a recunoscut: „de puşti eram destul de zvăpăiat şi nu pot să spun că nu am flirtat şi cu alte fete până m-am căsătorit“.

Ce naşte din pisică…

Mama Karinei nu este nimeni alta decât Carmen Grădeanu, fostă membră a Alianţei Civice, a Partidului Moldovenilor, a Partidului Naţional Liberal şi, în cele din urmă, în Partidul Democrat al lui Băsescu, dar şi consilier local.

Carmen Grădeanu, care este cu patru ani mai mică decât cel care ar trebui să-i spună „mamă soacră“ a stârnit mare vâlvă în 2005 când i-a fost muză pictorului clujean Vasile Gheorghiţă, pentru care a pozat nud într-una dintre vacanţele petrecute în staţiunea 2 Mai.

Şi dacă pictorul lua cam 600-1.400 de euro pentru un tablou, Carmen Grădeanu nu s-a ales cu nimic, după cum spunea chiar ea la acea vreme: „Nu am pozat pentru vreo revistă pentru adulţi, ci pentru Gheorghiţă. El m-a rugat să-i pozez după ce în prealabil mi-a urmărit comportamentul. Trebuie să aparţii peisajului de la 2 Mai ca să intri în pânzele lui Gheorghiţă“.

Golănii pe banii Primăriei

Să vă mai spunem şi că, în 2009, Carmen Grădeanu a primit de la bugetul local suma de 41.660 de lei, prin intermediul Asociaţiei Compania FAPT – Fabrica de Artă şi Producţie Teatrală, pentru a scoate şase numere a revistei Opus, în perioada 1 iulie – 31 decembrie?

Revista trebuia distribuită la Centrul Cultural Francez, Bibiloteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu“, Universitatea Al. I. Cuza, Universitatea de Arte „George Enescu“, Liceul de Artă „Octav Băncilă“, Librăria Cărtureşti, Librăria Avantgarde şi în reţeaua librăriilor Humanitas. Până la urmă, revista a ajuns doar la o parte dintre aceste locaţii.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *