M-am îndrăgostit de profesorul meu! Ce să fac?

Te-ai îndrăgostit de un bărbat mai în vârstă decât tine. Nu e nici o tragedie! Nu ești singura! Este profesorul tău din facultate? Atunci, ar fi o problemă. Aceasta este și povestea Alexandrei, o tânără de 20 ani.

,,Se spune că orice tânăr elev sau student se îndrăgostește, la un moment dat, de unul dintre profesorii săi. Iată că eu nu am crezut, până nu am trăit pe pielea mea acest lucru. Nu știu cum s-a întâmplat, dar m-am îndrăgostit de un profesor de la facultate. Eu sunt în anul II iar el are în jur de 30 de ani. Îmi plăcea materia pe care o preda și modul în care își desfășura cursurile. Iar felul în care îmi vorbea și mă privea, a contribuit considerabil. Nu l-am văzut cu verighetă pe mână, însă, cu siguranță are o relație. Îmi dădea impresia că mă place, iar eu încercam să par indiferentă, deoarece mi-era frică să nu afle colegii mei. Nu ar fi fost foarte ok..Oare ce să fac? Să îi mărturisesc sentimentele mele?”, ne declară ea.

Draga mea, cu siguranță nu ești singura care îl place. Poate că îl admiri pentru calitățile sale intelectuale, căci până la dragoste mai este. Și, vezi tu, relația cadru didactic – student este una particulară. Tu poți fi ușor influențată, deoarece îl vezi pe el ca un model, un simbol. Este  simplu pentru un cadru didactic arătos, manierat să atragă atenția studentelor. Gândește-te la următoarele lucruri: nu poți avea o relație cu un profesor universitar, deoarece ar fi tot timpul stresat de teamă să nu se afle și există o diferență de vârstă, pasiuni,ocupații. Apoi, dacă prin absurd ajungi să ai o relație cu el, nu te-ai gândi mereu că te poate lăsa pentru o altă studentă? Iar dacă îi mărturisești ceea ce simți, fie va fi şmecher și te va ține în șah iar totul va fi doar o aventură, fie te va respinge într-un mod delicat sau mai puțin delicat iar apoi vei rămâne cu dezamăgirea. Așa că…ia-ți gândul! Nu se merită. V-am pupat, hai pa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *