Remorcaţi de PSD!

Victor Chirila

Victor Chirila

Liberalii au demarat “campania internă” pentru desemnarea unui candidat la Primărie, nu pentru funcţia supremă – primar, ci, atenţie!, viceprimar. Sărăcuţa filială zbuciumată de atâta zgomot fenichitian a ajuns să-şi pună obiective hilare într-un oraş care, la ultimele alegeri, a votat cu “dreapta” mai mult decât vârtos.

Veţi spune că liberalii au şefia Consiliului Judeţean asigurată, lucru cât se poate de departe de adevăr. Pe cine credeţi că va vota lumea de la ţară dintre Consntantin Simirad şi vreunul din numiţii Cristi Adomniţei, Mugur Cozmanciuc şi Victor Chirilă? Cei trei, împreună nu au nici măcar 1% din carisma actualului şef al judeţului, Simirad putând câştiga la pas un nou mandat. Asta dacă nu se trezeşte electoratul din municipiu reşedinţă de judeţ şi îi dă un vot de blam măcar pentru Aeroport.

În orice caz, la PNL continuă telenovela nominalizării candidatului PNL la şefia CJ. În timp ce Relu Fenechiu spune că acesta va fi anunţat când se va şti data alegerilor şi dacă ele vor fi comasate (motivul este simplu: niciun liberal nu va risca pierderea unui loc călduţ în Parlament pentru unul nesigur în Casa Pătrată), Adomniţei îşi arată “disponibilitatea”.

Chiar trebuie o schimbare de atitudine la CJ. Ca ieşean (n.r.: importat din Suceava), mi-e foarte ruşine de ce se-ntâmplă acolo. Nu cred că acestea reprezintă faţa Iaşului. Dacă voi ajunge la CJ, prima schimbare va fi cea de viziune. Încă există disponibilitatea mea de a candida“, a spus Adomniţei.

Deci, ieşeni dormiţi liniştit, că Asteluţei visează pentru voi! Cai verzi pe pereţi, fireşte.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *