Mă mărit. Ce rochie aleg?

Fiecare femeie îşi doreşte să fie cea mai frumoasă în ziua nunţii. O dilemă rămâne alegerea rochiei de mireasă. Dacă odinioară se opta pentru rochia albă, în zilele noastre, tradiţia nu se mai respectă. Este firesc, dacă stăm să analizăm moda de astăzi.

Am aflat că în trend sunt rochiile de culoarea untului, dar şi cele cu aplicaţii florale, care oferă un aer foarte feminin, aşa cum ar trebui să fie o mireasă. Totodată, sunt şi mirese curajoase, care optează pentru rochiile de culori vii, precum verdele, gri prăfuit, bej piersică, roşu, albastru sau chiar negru.

,,Chiar dacă multe dintre ele pornesc cu o idee de acasă, în privinţa rochiei dorite, când ajung la magazin, se răzgândesc sau stau ore bune să aleagă o rochie”, a spus o reprezentantă a unei firme de profil.

De aceea, de un mare ajutor, pot fi vânzătoarele din magazinele specializate, care ar trebui să fie informate cu privire la ce rochii se poartă. Totuşi, nu orice rochie care îţi place, ţi se şi potriveşte. Este bine să probezi cât mai multe, pentru a-ţi face o părere şi pentru a face alegerea corectă. Acest lucru însă, ţine şi de bunul gust al fiecăreia, cât şi de aspectul fizic. Cu siguranţă, fiecare femeie ştie ce o avantajează şi cum să fie în centrul atenţiei. Aşadar, puţine au rămas acelea care mai poartă albul, simbolul purităţii şi al miresei propriu-zis.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *