Mădălina Ghenea știe deja sexul copilului pe care îl poartă în burtică!

Vestea că Mădălina Ghenea este însărcinată a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că aceasta este în ultimul trimestru de sarcină, așa cum arată prima fotografie cu burtica de pe coperta revistei The Art Of Living.

Mădălina a dezvăluit acum și sexul pe care îl va avea copilul ei: va fi băiat.

„Sunt fericită să împărtășesc cu voi o bucurie mult așteptată: darul unui fiu. Un adevărat miracol. Această copertă și acest interviu pentru revista „Gioia” reprezintă viziunea mea de zi cu zi despre dragoste, familie și simplitate. Se face un an de când iubesc atât de mult și mă simt atât de iubită. Să devii mamă este un cadou pe care și-l doresc toate femeile”, a scris Madalina pe pagina sa de Instagram, unde a adăugat și o fotografie cu coperta revistei Gioia pentru care a făcut un pictorial cu ea însărcinată. Modelul este gravidă în 8 luni.

Mădălina Ghenea și Matei Stratan sunt împreună de mai puțin de un an. Cei doi s-ar fi căsătotit în mare secret, dovadă fiind o imagine cu plicul rezervării la resortul unde s-au cazat în vacanța din Maldive, pe care scria „Domnul și doamna Stratan”. Să fie totuși sarcina motivul pentru care aceștia și-au unit destinele?

SURSA:viva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *