Mai este mult de lucru la Penicilina

După ce fosta echipă de volei feminin Penicilina Iaşi, a lui Nicu Roibescu, s-a desfiinţat, cei de la Antobiotice au pus pe picioare o altă echipă, care a debutat, week-end-ul trecut, în prima divizie.

În prima etapă, ieşencele au evoluat la Lugoj, acolo de unde de obicei se întorceau cu o victorie fără mari emoţii.

Între timp lucrurile s-au schimbat mult, ieşencele pierzând marea majoritate a jucătoarelor de la fosta echipă, în timp ce gruparea lujeană s-a întărit mult în ultima perioadă.

Deşi au pierdut cu 3-0 la seturi, ieşencele nu au lăsat o impresie proastă, voleibalistele pregătite de antrenorii Cătălin Ştirbu şi Rareş Puni meritând să plece cu cel puţin un set luat.

CS Penicilina Iaşi a evoluat în formula: Stângă, Ionescu, T.Popa, Melinte, Androhovici-Lungu şi Sipos. Au mai evoluat Popovici, Streşină şi Mocanu.

„Am pierdut primul meci din acest campionat, dar sunt cauze obiective. Să nu uităm că fetele joacă împreună de doar trei luni şi mai au nevoie de timp pentru a avea o echipă omogenă. Chiar şi aşa, cu un pic de atenţie şi de şansă puteam scoate mai mult din partida de la Lugoj. Am încredere în fete că vor creşte de la meci la meci şi că în maximum doi ani vom scoate şi noi capul în voleiul feminin“, a spus preşedintele CS Penicilina Iaşi, Vasile Stângă.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *