”Mama Natură” şi afaceristul Tinu Vidaicu nu mai formează un cuplu! S-au despărţit!

S-au iubit aproape trei ani, dar idila a luat sfârşit, iar acum Roxana Ionescu, cunoscută ca şi ”Mama Natură”, este o femeie liberă. Aviz admiratorilor ei, care nu sunt puţini deloc! În exclusivitate pentru CANCAN.ro, Roxana Ionescu a povestit ce s-a întâmplat şi de ce s-a despărţit de afaceristul Tudor Vidaicu.

Povestea de iubire dintre cei doi s-a terminat în urmă cu două luni, cu toate că ”Mama Natură” a făcut tot posibilul pentru ca relaţia să meargă. A făcut şi mai multe drumuri la Timişoara, acolo unde Tinu are afaceri, însă nici asta nu a fost de mare folos. „Cred că atunci când o uşa se închide, o alta se deschide. Am învăţat să preţuiesc fiecare experienţă pentru că mă ajută să ma transform, să învăţ, să devin un om mai bun. Am împărţit momente frumoase cu Tinu, îl admir atât ca persoană, cât şi pe plan profesional. Noi ştim să separam lucrurile, astfel încât aprecierea şi respectul reciproc vor continua. Cel mai probabil, vom colabora pe plan profesional şi de acum înainte”, a declarat Roxana Ionescu.

Roxana a petrecut 1 Decemebrie în belgia, în compania prietenilor, iar Tinu a mers la Loft, Susai
Roxana a petrecut 1 Decemebrie în belgia, în compania prietenilor, iar Tinu a mers la Loft, Susai

Blonda a petrecut 1 Decembrie în Belgia, în compania prietenilor, iar afaceristul a mers la Loft, la Susai. Luni seara, Tinu Vidaicu a mers la concertul Deliei, tot singur. Roxana Ionescu declara anul trecut că îi este greu să aibă o relaţie la distanţă, având în vedere că iubitul ei locuieşte în Timişoara. “De multe ori am sentimente puternice de dor. Am luat în calcul şi varianta de a mă muta la Timişoara. Momentan nu îmi schimb viaţa brusc, dar cu timpul cred că asta e pasul. Nu mi-ar fi foarte greu. Singurul lucru care mi-ar lipsi ar fi jobul. E greu să ai o relaţie la distanţă. Ne vedem doar în weekend-uri”, spunea blonda.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *