Mari reduceri la Iaşi

Cine este interesat?

Nu rataţi perioada reducerilor! „Cumpărături multe cu bani puţini“. Acesta este sloganul magazinelor de fişe în acest moment. Să fie oare chiar aşa?

Deşi toată lumea a aflat de nebunia reducerilor, buticurile nu sunt asaltate de clienţi. Dacă dai o raită în cursul săptămânii, vei vedea că bate vântul prin ele.

Week-end-ul este rezervat cumpărăturilor. Chiar şi aşa, lumea nu se grăbeşte. De obicei,  înainte de lansarea marilor reduceri de până la 80%, se mai măresc puţin preţurile, pentru a nu ieşi nimeni în pierdere. De fapt reducerile sunt de până la 30%, în general. Lumea nu se înghesuie, deoarece cine îşi permite oricum va merge la cumpărături, indiferent de preţul produselor.

Spre exemplu, o pereche de pantofi de la 219 lei a scăzut undeva la 189 lei, maiourile de damă de la 29 lei la 19 lei, rochiile au rămas cam la acelaşi preţ, undeva între 67 şi 85 lei.

Surpriză! Sunt reduceri chiar şi la cărţi, ce-i drept, doar de 10%. Păcat însă, că nu se mai citeşte în zilele noastre aşa cum se făcea cândva. Internetul este la putere. Rar mai zăreşti câte o persoană răsfoind o carte din plictiseală sau curiozitate. Puţini însă, sunt cei care o fac din interes.

Dacă vă plictisiţi şi, mai ales dacă buzunarul vă permite, staţi liniştiţi, aveti unde să îi cheltuiţi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *