Maria Constantin rupe tăcerea! ”Nu mi-am abandonat copilul! Adevărul e că…”

Maria Constantin a fost acuzată în mai multe rânduri că şi-a abandonat băiatul pe care îl are dintr-o căsătorie anterioară şi că nu l-a mai vizitat pe acesta de o bună perioadă de timp, însă soţia lui Marcel Toader spune că nu este adevărat. Ea a povestit pentru CANCAN.ro cum stau lucrurile.

Cântăreaţa are un copil în vârstă de şapte ani, iar la divorţ acesta a rămas la tatăl lui, la Târgu-Jiu. ”Custodia este comună, iar domiciliul lui Codruţ este la fostul meu soţ. Aşa am considerat că este mai bine pentru el, acolo avea prietenii, şcoala, era greu pentru el să-l aduc în Bucureşti. Dar asta nu însemnă că l-am abandonat şi că nu-mi pasă. Îmi iubesc foarte mult băiatul, este viaţa mea”, spune soţia lui Marcel Toader. Maria Constantin a precizat că l-a văzut pe Codruţ în urmă cu câteva zile.

”Întâlnirea a fost una emoţionantă, am stat cu el, am vorbit, ne-am distrat. Mă doare când aud că spun unii că l-am părăsit, când eu îl iubesc ca pe ochii din cap. Nu mia-m abandonat copilul, adevărul este că ţin foarte mult la el”. Cântăreaţa a mai precizat că intenţionează ca în perioada sărbătorilor de iarnă să-l aducă pe Codruţ la Bucureşti. ”Să stea cu mine şi cu Marcel, să ne distrăm împreună, asta vreau. Vreau ca şi la vară să stea câteva luni cu mine, acum a mai crescut, nu cred că e vreo problemă”, a mai spus ea.

Maria Constantin şi-a refăcut viaţa alături de Marcel Toader
Maria Constantin şi-a refăcut viaţa alături de Marcel Toader

Recent, blonda povestea ce s-a întâmplat între ea şi fostul soţ. ”Viaţa mea înainte să îl cunosc pe Marcel a fost una pe care mi-a doream, aşa cum văzusem la mama şi la tata. Lucrurile s-au schimbat după ce l-am născut pe fiul meu. Părinţii au încercat într-un fel sau altul să ne facă să prelungim această relaţie de prietenie şi eu am plecat de acasă, mi-am luat inima în dinţi. Îl iubeam foarte mult şi îmi doream o familie. Recunosc, îmi plac bruneţii. Eu am mai avut relaţii înainte de el, dar nimeni nu înţelegea că eu trebuie să studiez câte 6-7 ore pe zi. După trei ani şi jumătate a apărut şi Codruţ, când eu aveam 22 de ani, dar ce voiam eu să subliniez e că tatăl lui nu a fost la naştere în acel moment. Cu o seară înainte avusese un eveniment şi a venit a doua zi. Şi-a dorit acest copil şi ştiu că îl iubeşte foarte mult. Lucrurile s-au deteriorat când a venit copilul. Încercam să ţin şi de jobul meu, luam copilul cu mine peste tot. Cred că tehnologia este o problemă. El a avut o perioadă în care stătea mult la calculator. Era foarte pasionat de ştiinţă, se documenta şi ăsta a fost unul dintre motivele care ne-a răcit foarte mult. Îmi instalase un program de înregistrare a apelurilor. Cred că era şi gelos şi voia să ştie ce se întâmplă. Eu aveam o povară foarte grea. Făceam de mâncare, spălam, călcam cu copilul în marsupiu, mergeam la spectacole. Şi fosta soacră a avut un rol în despărţirea noastră. În timpul în care eu cântam, soacra stătea cu copilul. Se termina programul la 6 dimineaţa. La vârsta de două săptămâni după naştere am mers cu copilul prima oară. Eu stăteam în permanenţă cu copilul”, spunea soţia lui Marcel Toader.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *