Marian Godină a declanșat o campanie umanitară! Ce se întâmplă cu banii strânși din vânzarea carții “Celui mai haios Polițist“

Cartea polițistului Marian Godină se bucură de un real succes, dar puțini știu că în spatele vânzărilor în creștere există și o campanie umanitară.

 

Polițistul de pe Facebook încercă să aducă cultura acolo unde ea lipsește cel mai mult: în scolile de la sate!

Marian Godină este tot mai apreciat de internauți, iar “cel mai haios polițist“ se autopromovează și pe rețeaua de socializare. Pe langă îndemnul adresat fanilor de a-i cumpăra cartea, “Flash-uri din sens opus“, Marian Godină a dezvăluit că vânzarea lucrarii sale, care s-a bucurat de un real succes, ascunde și o campanie umanitară. Marian Godina contribuie, prin vânzările lucrării sale, la achiziționarea de carte pentru elevi din zonele rurale!

Aceasta este lucrarea semnata de Godina

Aceasta este lucrarea semnata de Godina

Majoritatea celor care au cumpărat cartea „Flash-uri din sens opus”, de pe site-ul www.curteaveche.ro, au contribuit şi cu donații pentru programul național „Cărțile copilăriei”.
Împreună cu reprezentanții editurii Curtea Veche Publishing voi fi vineri, la ora 12, în comuna Budila din județul Braşov, unde vor fi oferite 1000 de cărți ale copilăriei elevilor din comună.
Vă mulțumesc din suflet pentru acest gest şi abia aştept să văd bucuria de pe fețele acelor copii!
Vor urma şi alte donații.“
a scris Marian Godina
“Flash-uri din sens opus” a fost lansată pe 24 februarie la Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti, Începând cu data de 29 februarie, cartea este disponibilă în librăriile din toată țara. Volumul a fost vândut numai în perioada de precomandă în 20.000 de exemplare, iar acum se afla la vânzare și pe cel mai cunoscut magazin online din România, pentru suma de 25 de lei.

“Despre Flash-uri din sens opus vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii”, declara Godină. Întâmplările din carte includ momente din timpul formării sale și experiențe din activitatea de polițist rutier, alături de frânturi din viața personală și culise ale momentelor-cheie urmărite public în ceea ce privește pagina sa de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *