MARINA DINA, despre problemele din viaţa ei: “Nu m-am simţit complexată niciodată”

Marina Dina s-a retras din lumina reflectoarelor în 2011 atunci când a părăsit scaunul de asistentă tv pentru că îşi dorea o viaţă liniştită departe de camerele de luat vederi.

În perioada adolescenţei când imaginea era cea mai importantă mai ales pentru că opta pentru o carieră în TV, s-a confruntat cu câteva probleme specifice vârstei. Am avut probleme cu tenul mult timp. Totul a început după vârsta de 20 de ani când am avut probleme cu tiroida. Am încercat tot ce a fost posibil, dar ulterior m-am obişnuit cu acest lucru. Nu m-am simţit niciodată complexată din acest motiv. Îmi fac măşti acasă, dar nu merg la cosmetică pentru că am un ten problematic, a povestit Marina pentru Revista CIAO!

Deoarece are un ten problematic, Marina nu merge la cosmetică, ci preferă să îşi prepare măşti acasă.
Deoarece are un ten problematic, Marina nu merge la cosmetică, ci preferă să îşi prepare măşti acasă.

Pentru a se menţine în formă, Marina consumă foarte multe fructe şi legume, iar mai mult decât atât nu trece nici o zi fără să facă sport.  Nu am ţinut regim. Oricum eu poftesc foarte des la fructe şi legume şi mai puţin la dulciuri. Fac şi sport, iar de două ori pe săptămână merg la masaj anticelulitic, a mai completat ea.

Marina a reuşit între timp să devină şi mamă, aşa cum şi-a dorit de mulţi ani, urmând să aducă pe lume… gemeni!

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *