Dezvăluirile Marinei Dina! Asistenta TV SPUNE TOTUL despre dorințele ascunse pe care le are

Este o femeie frumoasă şi au fost ani buni când o vedeaţi în fiecare zi la tv! La un moment dat, brusc, a dispărut! Au fost tot felul des speculaţii: ba că e bolnavă, ba că i-a interzis iubitul să mai apară la tv, ba că a suferit o traumă! Cu toate acestea, marina Dina a povestit pentru emisiunea lui Liviu Vârciu, Star News, de la Antena 1, adevărul despre ce s-a întâmplat cu ea.

Marina Dina recunoaște că, în ultima vreme, îi lipsește viața pe care o avea pe vremea când lucra în televiziune. ”Sincer, îmi lipseşte agitaţia din televiziune, dar, pe de altă parte, nu am simţit niciodată că sunt făcută pentru asta! Sunt o fire mai sensibilă şi reuşeam destul de repede să fiu rănită de ce se întâmpla în jurul meu şi atunci am zis că e mai bine să renunţ! Îmi e foarte dor de toată echipa de la Răi da’ buni! Îi mai urmăresc pe site-urile de socializare şi, când mai am timp, şi pe la televizor! Da, îmi lipsesc!”, spune ea.


A plecat în Italia ca să facă un curs de management al modei, dar îi era greu să mai facă faţă financiar, aşa că s-a întors în ţară, iar în prezent lucrează pentru un brand de renume. Şi chiar dacă moda este pasiunea ei, în acest moment, altele sunt priorităţile pe care și le-a stabilit.

”Iubesc şi sunt iubită! Da, cred că sunt împlinită! Eu nu m-am visat niciodată mireasă! Nici nu îmi imaginam că voi ajunge să mă căsătoresc vreodată! Mă aflu în prima relaţie în care, într-adevăr, mi-am dorit lucrul ăsta! Îmi doresc să fiu mamă şi îmi doresc să se întâmple în viitorul apropiat, pentru că am instincte materne de pe la 26 de ani, eu eram plecată la şcoală şi doamna care m-a ajutat pe mine la curăţenie, cât am locuit în Italia, de abia născuse! Şi venea cu copilul Iar cât timp ea făcea curăţenie, iar eu stăteam cu copilul în braţe! De cele mai multe ori, copilul dormea şi eu stăteam cu ea în braţe, treceau orele şi eu tot mă uitam la copil, ăla a fost momentul în care eu trebuie neapărat să fiu mamă! Şi de atunci îmi tot doresc, deci cred că asta ar fi o dorinţă mare de-a mea!”, mai spune Marina Dina pentru emisiunea Star News de la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *