Marius Moga și-a revenit din convalescență. Tot c-o blondă Pro Tv. Și tot de la Iași

Micul Mozart și-a revenit destul de greu după suferința pricinuită de despărțirea de Iulia Vântur, vedeta blondă de la Pro Tv. Alinarea, se pare, are tot chipul Iuliei. E tot blondă, e tot Pro și vine tot de la Iaşi, chiar dacă originară e din Cluj. Bianca Lăpuște este femeia pe care ziarele centrale au anunţat-o drept noua iubită a lui Marius Moga. Bianca, de o frumuseţe răpitoare, parcă are o clasă peste Iulia la fizic, iar la capitolul “vârstă” este mult mai proaspăta.

Discreţie maximă
Frumoasa blondă a fost surprinsă în mai multe rânduri de paparazzi în compania artistului, în ipostaze mai mult decât prietenești. Aceasta are doar 20 de ani și este studentă a Facultății de PR și Comunicare de la Universitatea din Cluj Napoca.

Cu toate acestea, în afară de pozele surprinse de paparazzi cu cei doi sărutându-se în plină stradă, viața privată a noului cuplu monden pare destul de discretă. Mai mult, pe la jumătatea lunii trecute, Bianca a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare alături de un tânăr brunet. Comentariul care însoțește imaginea este “Hei, iubire”, iar aprecierile prietenilor nu s-au lăsat așteptate. Înseamnă că Bianca a schimbat macazul şi merge spre gara “Moga”. De unde li s-o fi tras? De la cheful de 1 decembrie, când Pro Tv a serbat majoratul?

Bianca Lăpuşte,
cineva să ne împuşte

lapuste_2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *