Cele mai tari bârfe ale săptămânii. Râzi de te prăpădeşti

Cine-a pus Crâşmaru-n drum
Fostul primar pedelist al comunei Popricani, Otonel Slabu, a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare pentru fraudarea banilor europeni alocaţi crescătorilor de animale. Tot cinci ani va sta după gratii şi Monica Crâşmaru, inginer agronom în cadrul Primăriei Popricani, implicată în aceeaşi mânărie cu fonduri europene. Probabil că Otonel o fi crezut că, din cupajul expresiilor „În vin e adevărul” şi „Adevărul vă va face liberi”, va ieşi un soi de vin care să-l elibereze de durerea de cap avută după beţia cu DNA.

Săftoiu, roiu’!
Invocând pierderi bugetare şi lacune legislative, Claudiu Săftoiu (foto) şi-a dat demisia din funcţia de Preşedinte – Director General al Televiziunii Române. Odată eliberat locul, bursa zvonurilor pentru noul şef al TVR a început să fiarbă, vorbindu-se de nume precum Valentin Nicolau sau Rareş Bogdan. Evident, sunt şi alţi pretendenţi care şi-ar dori scaunul din fruntea televiziunii publice. Şi Andreea Pora ar fi interesată, însă cu condiţia introducerii în grilă a unei emisiuni culinare cu cârnaţii înfulecaţi de ea prin Cotroceni şi Modrogan. Cine ştie, poate vine cu o ofertă şi Dan Diaconescu, care ar fi în stare să creeze câte un canal tv în fiecare debara din clădirea TVR.

Barfe blitz:
– E-gros era să dea faliment. Jumate din standuri s-au închis în cinci minute. Venise inspecţia de la Gardă. P’ăştia ce i-o fi apucat? A, da, vin sărbătorile.
– Unul s-a angajat agent de vânzări şi a plecat cu laptopul firmei şi cu banii din încasări. A crezut că e încă Black Friday.
– Un club de dans a strâns 20 de medalii la competiţii internaţionale. Nu, nu la Istanbul. Şi nu, nu e vorba de dans la bară.
– Şeful CJ şi-a cumpărat jucării: două faetoane pe şenile. În joacă, le-a numit şenilete şi cică o să scoată gravidele din nămeţi cu ele. Mai trebuie să-şi cumpere şi utilajele cu care să scoată şeniletele din aceiaşi nămeţi.
– Primăria a publicat programul complet de sărbători. Colinde, colinde, colinde. Dacă ieşenii se satură de colindele Primăriei, poate încearca repertoriul din tramvaie.
– Descentralizare la maxim. Ponta se laudă că elevii mănâncă lapte, corn, mere şi miere. Consiliile Judeţene le cumpără din banii lor, că Guvernul a uitat să dea şi bani pentru propriul program guvernamental.
– Întreaga filială a Forţei Civice a manifestat contra USL în Piaţa Unirii. A, nu ştiaţi? Mda, când filiala e de 20 de oameni cu tot cu organizaţia de tineret…
– Taxele locale nu cresc la anul. Cealaltă parte a monedei: cresc taxele pentru parcări, ştrand şi Purcica.
– Simirad îşi mai publică o carte. Asta deja nu mai e ştire. Vă anunţăm când va trece un an fără ca Simi să publice vreun volum.
– Doi ieşen au fost proclamaţi de Ministerul Culturii “tezaure vii”. Mda… tezaurul adevărat încă e la Moscova. De ăla nu mai întreabă nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *