Marturii cutremuratoare! Lidia, fiica „Tribunului”, face dezvaluiri de la capataiul tatalui ei

Lidia, una dintre fiicele regretatului Corneliu Vadim Tudor, a facut declaratii sfasietoare de la capataiul tatalui ei.

Lidia, fiica lui Vadim Tudor, a facut marturisiri cutremuratoare despre tatal ei, intr-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea „La Maruta”, de la Pro TV.

„O sa incerc sa duc mai departe Revista si ziarul. Nu stiu daca pe amandoua, dar pe una sigur. Credeam ca o sa vina lume, dar nu atat de multa. Sunt oameni care l-au iubit si l-au admirat si ne arata asta acum.

Nu ne-am dat seama daca a avut premonitii. Nu ne-am dat seama atunci, dar acum ne-am dat seama. Poate, inconstient, s-a pregatit pentru asta. Nu stiam ca a scris acea poezie. De 17 ani suferea de diabet, era insulino-dependent. Avea probleme cu inima. Nu dorea sa merga la medic, pentru ca ii era frica. Joi noapte a avut prima oara dureri in piept, apoi sambata a fost la un concert, iar luni a spus ca are o gheara in piept. Mama i-a zis sa mearga la spital, dar nu a vrut. Pana la urma a sunat singr la salvare, dar l-am dus noi la spital.

Exista lucruri pe care orice fata ar fi vrut sa le impartaseasca cu tatal ei. Nu am un partener de viata, daca as fi avut l-ar fi cunoscut. As vrea sa ii spun orice. Era greu sa tina cele doua ziare. Nu a vrut sa lase pe nimeni fara paine, sa dea oameni afara. I-a fost greu.

Noi avem lume langa noi care ne ajuta. Singura noastra sursa de venit era ceea ce muncea el. Mama e casnica, noi studente. Domnul Gigi Becali ne-a spus ca daca avem nevoie de ceva sa ii spunem. Maine la 10:00 plecam de aici. O sa facem o oprire la Parlament, in fata, acasa si apoi la cimitirul Ghencea. Va fi inmormantat cu onoruri militare, are acea decoratie Steaua Romaniei”, a spus Lidia Tudor.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *