Imagini şocante cu Meme Stoica şi Memeluşa! Tatăl şi-a sărutat fiica de 20 de ani pe gură!

Meme Stoica a profitat la maxim de scurta permisie pe care a primit-o si a scos-o pe fiica lui, Teodora, la plimbare. Cei doi au fost suprinsi cand se sarutau in parcarea unui restaurant.
Iesit pentru cateva zile din Penitenciarul Jilava, unde isi ispaseste pedeapsa de 3 ani si 6 luni, Meme si-a scos fiica la plimbare. Mihai Stoica, zis si Meme, fost manager general al clubului Steaua Bucuresti, are o relatie foarte buna cu fiica sa, Teodora, careia i se spune Memelusa. Este stiut de toata lumea faptul ca Teodora isi iubeste la nebunie tatal. De altfel, cei doi seamana fizic intre ei ca doua picaturi de apa.
Cu toate ca Memelusa mai intra in belele, din cauza anturajului si a varstei, nu exista nici un dubiu ca Meme este foarte mandru de fiica lui.

61717915
Zilele trecute cei doi au fost suprinsi de revista Spy iesind impreuna de la un restaurant, unde cel mai probabil au luat pranzul. La iesirea din restaurant, s-a intamplat un lucru extrem de ciudat. Meme si Teodora s-au imbratisat si s-au sarutat, lasand sa se inteleaga faptul ca intre ei este mai mult decat o realtie tata-fiica. Sa fie oare doar o dovada de dragoste paterna sau putem vorbi de ceva mai mult?

Fiul lui Razvan Lucescu si al lui Mario Iorgulescu, printre iubitii Memelusei

61717917

La doar 15 ani, Teodora Stoica s-a cuplat cu fiul lui Razvan Lucescu, Matei, cu care a avut o relatie de un an. Dupa despartirea de Matei, Memelusa s-a cuplat cu Marius Turcu, si, timp de 3 ani, au avut o relatie nelipsita de certuri si impacari dese. Printre iubitii Teodorei se mai numara fostul iubit al Anei Geoana, fiul sefului LPF, Mario Iorgulescu, dar si Razvan Teodorescu.

 

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *