Meciurile echipei CSM Iaşi vor putea fi văzute doar în reluare!

Meciurile echipei CSM Iaşi vor putea fi văzute doar în reluare!  Sătui să tot pompeze bani într-o întrecere parţial atractivă, managerii RCS&RDS au gândit strategii de neacceptat pentru suporterii formaţiei CSMS Iaşi. Prima propunere l-a scos din sărite până şi pe echilibratul Corneliu Vadim Tudor, care, după prăbuşirea dramatică a PRM-ului în preferinţele electoratului, a dat-o pe comentarii mondene, analizând în profunzime ruptura dintre zâna surprizelor şi cel căruia Veta i-a înfundat chiuveta. Oamenii de la cablu au propus, atenţie, unificarea Ligii 1 cu campionatul maghiar de fotbal, după modelul hocheiului, unde nu se mai bat românii de la Steaua şi Dinamo, ci românii de la Csikszereda, Dab Docler sau Miskolc. Evident, ideea n-a fost pe placul eternului patriot Dumitru Dragomir, cel care vrea să fie mumă şi nu ciumă pentru echipe „mici” gen Gloria, Concordia şi CSMS, care nu şi-ar găsi locul în noul format, limitat la cel mult 14 formaţii.

La mila Domnului!

Nici a doua variantă a cabliştilor nu sună bine pentru ieşeni din moment ce RDS-RCS-ul intenţionează să negocieze cumpărarea drepturilor de televiziune doar cu echipele din Bucureşti, singurele care, în viziunea lor, ar readuce publicul masculin din birturi în faţa micului ecran. Aşa stau lucrurile în Spania, de exemplu, unde Real Madrid şi Barcelona împart o treime dintr-un tort valorând vreo 900 milioane de euro, restul de 600 milioane de euro revenindu-le celorlate 18 competitoare.

Prin urmare, dacă RCS&RDS va reuşi să obţină negociere individuală cu cluburile asupra drepturilor TV, atunci fiecare se va descurca singur. Din păcate, prestaţiile fotbaliştilor ieşeni ţin departe de stadion televiziunile bahluiene, aşa că singura speranţă a microbiştilor de a vedea ratările lui Pătulea sau declaraţiile obraznice ale lui Florin Prunea sunt reluările jurnalelor de ştiri. Asta dacă nu cumva Tele M sau Iaşi Tv Life vor găsi în grilele proprii spaţiu de emisie pentru prezentarea unor partide mai plictisitoare decât emisiunea „La un ceai cu Petru Frăsilă”…

Teoharie Coca Cola

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *