Mesajul tulburător al mamei care-şi aşteaptă acasă cei doi copii grav răniţi în incendiul din Colectiv: ”Vreau să ne certăm, vreau să râdem ca proștii”

Iureșul din clubul Colectiv le-a arătat iadul. lui Nicolle și lui Alex. Copiii au fost crescuți de o mamă singură, au rezultate excepționale la învățătură, iar vineri seară se aflau la concertul rock. Acum zac pe un pat de spital, în stare gravă, iar mama își așteaptă puii acasă.

”Nico este în comă, intubată în terapie intensivă iar Alex este conștient dar ars”, a fost primul anunț pe care l-a făcut prietenilor Cristina, mama adolescenților sâmbătă noapte, la puțin timp după tragedie. De atunci, situația nu s-a îmbunătățit, iar femeia a revenit cu un mesaj sfâșietor: ”Vă vreau lângă mine, vreau să vă pot atinge pe pielea catifelată, vreau sa fie gălăgie în casa asta apăsător de goală, vrea să ne certam, vreau să râdem ca proștii în tăcere sa nu deranjăm vecinii la 3 noaptea, vreau să organizăm majoratul cu oricati bani avem si să ne amintim toată viața ce frumos a fost, vreau să zdrăngăni chitara, să asculți muzica pâna târziu în noapte, să mergem la shopping si sa „spargem” toti banii, să bem laptele cu cafea si biscuiți diminetile de weekend, sa-mi povestesti tot ce-ai facut la școala, sa va incurajez sa treceti peste toate obstacolele, sa va arat ca in fiecare om există bunatate….Mi-e dor de tot si toate ale noastre. Luptam talibani, luptati până la ultima resursa, gandurile oamenilor sper sa ajunga la voi si sa va dea putere sa omorâti demonii care vor să vă fure de lângă inima mea. Vă iubesc!!!”, a scris Cristina pe Facebook.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *