Nimeni nu se aştepta, dar ANDREEA MARIN a făcut asta pentru tenismenul HORIA TECĂU! „De când am…

Andreea Marin trece printr-o perioadă mai dificilă în viaţa sa, fiind în plin divorţ de medicul turc Tuncay Ozturk.

Însă, acest lucru nu pare să o împiedice pe Andreea Marin să se bucure în continuare din plin de viaţa sa în care are parte de tot soiul de evenimente inedite. Aşa se face că „Zâna surprizelor“ nu s-a dezis de numele său, aşa că i-a făcut o surpriză tenismenului Horia Tecău. Despre toate acestea, ea a povestit, în urmă cu puţin timp, pe contul ei de Facebook.

„Multumesc din suflet micilor mei prieteni de la Scoala Gimnaziala nr.3 Pipera si fetitei mele pentru ideea surprizei pusa la cale impreuna pentru Horia Tecau, daruita cu drag in seara lansarii primei sale carti , „Viata in ritm de tenis”.

De cand am citit impreuna, fetita mea joaca tenis, deocamdata cu un partener virtual, caci asteapta ca profesor sa ii fie chiar campionul nostru, dupa ce se intoarce din Australia. A ales un cuvant care a inspirat-o din cartea lui si a construit un colaj pornind de la acesta: cuvantul VIS.

Urmandu-i exemplul, copiii ce mi-au devenit complici a doua zi, au continuat lucrarea folosit cuvinte motivationale precum curaj, vointa, dorinta, libertate, toate desprinse din cartea care povesteste evolutia copilului de odinioara din Constanta, astazi campion mondial la tenis.

Urcusurile si coborasurile, solutiile, sursa puterii interioare, remontarea dupa esec, invatarea continua, credinta, pasiunea, exercitiul… dar si altruismul, bucuria de a trai clipa, dorinta de mai bine pentru tara sa. Lucrarea e un puzzle emotionant care vorbeste despre efectul cartii lui Horia si ne bucuram ca surpriza a ajuns la inima sa. Multumesc pentru complicitate, dragi copii! Cartile pentru voi sosesc la scoala curand!“, a fost mesajul Andreei Marin, pe pagina sa de Facebook.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *