Cum l-a fotografiat MIHAELA RĂDULESCU pe iubitul ei! Doar ea îl vede aşa în dormitor

De mai bine de un an Mihaela Rădulescu se iubeşte într-un mare fel cu Felix Baumgartner. Diva şi paraşutististul îşi declară amorul pe unde apucă dar, până acum, nu au vorbit despre întemeierea unei familii.

Mihaela Rădulescu şi-a stabilit priorităţile, iar dragostea este în topul ei. Vedeta tv are multă iubire de oferit şi recunoaşte că acest sentiment îi dă curaj să facă lucruri de care nu credea că ar putea să fie în stare.

Vedeta trăieşte una dintre cele mai frumoas episoade ale vieţii ei. Este îndrăgostită de sportivul austriac Felix Baumgartner şi trăieşte clipe minunate alături de el şi de fiul ei Ayan.

Mihaela postează diverse fotografii cu ea în ipostaze sexy, însă de această dată a postat pe contul de Instagram o fotografie cu Felix la bustul gol. Vedeta este foarte mândră de aspectul iubitului, cât şi de perfomanţele lui profesionale.

Mihaela Rădulescu l-a fotografiat pe Felix la bustul gol
Mihaela Rădulescu l-a fotografiat pe Felix la bustul gol

Înainte de a deveni iubita oficială a lui Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu s-a iubit şase ani cu Dani Oţil, prezentatorul de la matinalul Antenei 1. Atunci când a închis o uşă, la scurt timp a găsit putere să deschidă alta şi s-a îndrgostit de sportivul austriac care o răsfaţă prin vacanţe luxoase la munte şi la mare.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *