Mihaela Rădulescu are interzis pe Facebook! Vezi cine o obligă să-și țină gura! Premieră în România!

Prin declaraţiile ei, Mihaela la scos din sărite pe soţul unei prietene. Suficient de tare încât acesta a chemat-o în faţa judecătorilor, care i-au interzis să mai posteze pe…Facebook!

Tribunalul Bucureşti a intervenit în scandalul iscat între Mihaela Rădulescu şi soţul unei prietene de-a vedetei, o cunoscută creatoare de modă. Instanţa a obligat „pârâta (n.r. – Mihaela Rădulescu) să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamant (…) de pe pagina personală de pe reţeaua Facebook, precum şi orice trimiteri şi referiri la acestea”. În plus, Mihaela este obligată „să înceteze pentru viitor, până la soluţionarea definitivă a cauzei (…) publicarea oricăror materiale defăimătoare la adresa reclamantului pe pagina personală de pe reţeaua Facebook”. Totul ar fi început după ce Mihaela, martor în procesul de divorţ iscat între creatoarea de modă şi soţul acesteia, ar fi postat mai multe comentarii răutăcioase la adresa bărbatului. Decizia instanţei nu este definitivă.

Trebuie spus că este pentru prima oară când instanţa interzice unei persoane o anumită activitate pe site-ul de socializare.

„Un abdomen plat face cât o mie de cuvinte grase”

Mihaela nu este la prima ispravă de acest fel. Anul trecut, tot pe reţeaua de socializare, vedeta a intrat în conflict cu Marina Almășan, după ce ar fi postat următorul comentariu: „Când nu mai am nimic interesant de spus, bag o poză dezbrăcată, ca să le enervez pe alea urâte şi deştepte, că devin şi ele frumoase când sunt rele, aşa m-a învăţat cineva. Şi de ce să ne batem în idei deştepte, când un abdomen plat face cât o mie de cuvinte grase?”.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *