Mihaela Rădulescu: „M-a lăsat ca după sex”. Diva a reuşit iar să-i scoată pe toţi din sărite

Emisunea „Românii au talent”, unde Mihaela Rădulescu „a făcut spectacol”, continuă să genereze controverse. Iar Mihaela Rădulescu continuă comentariile incendiare, inclusiv pe pagina sa de Facebook.

De remarcat hashtagul Mihaelei pe FB, care este: #‎imiplaceraduleasca !. Apoi,  Mihaela Rădulescu comentează, printre altele: „Mircea Badea – mulţam. Esti drept, ai logică şi ai nervi pe proşti şi boală pe ipocriţi, ca şi mine.

Mihai Bobonete – am primit un telefon de la el, cu atâtea vorbe calde şi adânci, de m-a lasat ca dupa sex: senină, energizată, uşor răvăşită, dar mega fericita ! ( soţa era lângă el:)))”. Apoi, diva adaugă „Iată ce scrie un român din America, îi daţi dreptate ?:)))”, redând rândurile de mai jos ale românului cu pricina.

20140912225734

„Ok, ok ok.. este de ajuns zic eu câtă prostie s-a debitat pe net în ultimile zile. DAR, ma gândesc că totuşi poate să înveţe românul, ( eventual după câteva minute de cercetare, un google, un bing ceva ) că este în urmă rău la capitolul Show. Înainte să îmi săriţi în cap, hai săvă explic puţin că Românica este cu câţiva ani în urmă la capitolul televiziune din punct de vedere al trendurilor. Tânăr şi neliniştit este cu aproape 2 ani în urmă? Poate mai mult, nu ştiu că nu mă mai uit nici aici în America, şi nu m-am uitat nici când eram în România. ÎNSĂ, a crede ca tot ce este la televizor şi este “Reality TV” – pentru că dragilor şi dragelor, asta este Românii au Talent- este de fapt 100% real şi nu este nimic planificat dinainte este absolut pueril, ignorant şi ce mai vreţi voi să adaugaţi în contextual asta.

descărcare

Să vi-l prezint pe Simon Cowell, (net worth $550 MIL) care este înjurat în cel mai delicios mod de 2 ţări pentru 2 show-uri America’s Got Talent şi Britain’s Got Talent şi mai ales pentru American Idol care a pornit totul. Adicătelea, show-uri care pe aici erau de ceva ani, înainte ca Romania să pună ciocul la ele şi la banu şi rating-ul adus. Acest nenea este THE BAD GUY! Holy shit! Îţi dai seama ce grav este şi ce jigodie poate să fie el? Adica acest nenea, care are un SINGUR rol în juriul Acela care îl defineşte COMPLET, este să fie THE BAD GUY. Fiecare program trebuie să aibe un erou ( în cazul nostru românaşul de la Frecăţeii Din Deal) şi un duşman al eroului (în cazul nostru Mihaela Schwartzenberg ) pe care să îl poată învinge.

Cât este de complicat măi fraţilor să se înţeleagă faptul că trebuie să existe acel membru al juriului pe care publicul să nu îl placă mereu, pe care concurenţii să îl urască, poate chiar să le fie frica de el/ea. Acel membru al juriului care să le spuna lucrurilor pe nume, care să nu fie Politically Correct, DAR, care atunci când îşi dă aprobarea pentru un concurent, acel concurent crede că a ÎNVINS?

(…) DECI sa revin la idea mea. Faptul ca pupincurismul general nu se reflecta in rolul Mihaelei in acest Juriu, este ceva calculat. Nu mai fiti atat de ignoranti incat as credeti ca Reality Ty este Reality. NU ESTE! Este o versiune a realitatii, este SHOW. Si Show-ul este bun pentru ca, avand in vedere reactia voastra de isterie generala, a facut exact cee ace a trebuit: BANI + RATING!

Numele ei este Trending pe net, iar Pro TV nu a mai vazut atata valva de cand se stiu ei. Deci dragilor MULTUMESC pentru ca imi ajutati o persoana draga mie.

Adevarul este ca un popor care nu se hraneste decat cu cancanuri nu poate sa evolueze. Un popor care refuza sa creada ca exista si alt ceva in afara de un rol asumat, si care se aduna ca gainile la porum sa spurce pe cineva pentru ca a INDRAZNIT sa fie neconventional, nu va reusii nici o data sa schimbe in bine soarta unei tari.

mihaela-radulescu (1)

As putea sa scriu mult mai mult, dar in final imi amintesc de ce spunea mama: Cu prostu’ sa nu te certi ca are mintea odihnita. Asa ca va las, cu tema de cercetare la Bing si Google, ca sa vedeti si voi cum se face SHOW in restul lumii, si cum nu se mai moare pentru ca cineva i-a spus unei fete ca trebuie sa slabeasca.

Mihaela, tu keep on keeping on. Pana una alta, o lume intreaga stie de Romania acum din cauza ta, pana una alta, copiii unor mame au o sansa sa respire inca o zi intr-un spital pentru ca tu le-ai adus un incubator, pana una alta, cei ca George Balta au o sansa in plus la refacere pentru ca esti ambassador Wings For Life. Pana una alta, la tine si la mine e ZEN, in timp ce la ei este intuneric si singuratate”, încheie românul din America pe care îl citează Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Fcaebook.

 

Sursa: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *