MIHAI TRĂISTARIU a fost bătut de iubita lui, dintr-un motiv incredibil: ”Mi-a dat sângele!”

Mihai Trăistariu nu are noroc în dragoste! Într-un exces de sinceritate, artistul a dat detalii uimitoare despre fostele sale relaţii.

Mihai Trăistariu a fost lovit şi zgâriat de una dintre fostele sale iubite deoarece i-a spus că Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin sunt mai frumoase decât ea.

„Păi am suferit de fiecare dată cand am fost părăsit. Am fost de 3 ori părăsit, pentru că nu am avut un milion de relaţii.De trei ori eram să mă căsătoresc, odată m-am şi logodit…era cat pe ce şi tot nu a rezistat relaţia, decât cu una din ele, acum 10 ani. Cearta finală a fost o bătaie în maşina mea decapotabilă la un semafor. Vorbeam despre Andreea Marin şi Răduleasca. Dacă îţi spun de la ce ne-am certat… Ea nu acepta să-i spun că este o fată mai frumoasă decat ea şi totuşi am avut o licărire de moment şi zic: ‘Andreea Marin şi Raduleasca…măcar astea zic că sunt mai frumoase ca tine’. Mamă ce discuţii s-au aprins în 5 minute. Şi m-a zgariat pe gât, îmi amintesc că eram la volan. Mi-a dat sangele, mi-a dat şi cu ghiarele pe faţă, nu ştiu de la ce. Şi de draci, la un semafor a deschis portiera şi a plecat şi uite aşa s-a încheiat relaţia”, a declarat Mihai Trăistariu.

Deşi a fost criticat de mulţi că se pozează în chiloţi, se pare că datorită imaginilor îndrăzneţe Trăistariu are mai multe admiratoare ca niciodată.

„Le dau câte un zâmbet, eu nu închid o discuţie, nu banez persoane de genul ăsta. Dar să ştii că relaţiile mele trecute s- au bazat tot pe admiratoare, tot pe fane, deci cumva tot ele m-au căutat. Erau mai cuminţele, mai serioase. Nu am curaj să spun pe televizor că unele mă abordează aşa de a dreptul. Sunt unele care mă întreabă: când vii în Oradea? Când treci pe la Cluj? Vreau o noapte, vreau nu ştiu ce. Scrieţi-mi în continuare fără nicio  jenă, trimiteţi-mi poze deocheate că nu mă deranjează. Tot cu zambet o să tratez problema, dar dacă vreţi o relaţie serioasă cu mine trebuie puţin mai multă seriozitate şi un pic mai multă cuminţenie că dacă îmi arăţi că eşti vagaboantă nu te iau în căsătorie”, a spus artistul.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *