S-a legat de Iulica noastră! Dizainărul „Caltaboş” şi-a pus Iaşu-n cap!

Oare ce s-ar face lumea asta fără dizainări, oameni buni? Cum ar mai avea curajul să defileze vedetele de la Hollywood pe covorul roşu de la Oscar fără valurile de comentarii despre rochia mulată pe fundul bombat al lui J.Lo sau colierul de Cartier purtat peste decolteul generos al lui Scarlett Johansson? Pe plaiurile mioritice, oare ce s-ar face Andreea Marin ori Mihaela Rădulescu dacă ar ieşi îmbrăcate pe stradă la voia întâmplării, fără să fie băgate niţel în seamă de Oana Roman ori Iulia Albu? La fel, oare cum ar dormi Simona Senzual sau Adelina Pestriţu în lipsa analiştilor de look de la Mădălin Ionescu ori de la Capatos, care să le numere coşurile de pe buci şi să le măsoare lungul nasului? Iulia_Vantur_CaltabosVă spunen noi: mult mai bine! Căci, de la o vreme, parcă ni s-a acrit de atâta critică, venită nu de fiecare dată din partea persoanelor cele mai avizate în materie. Înţelegem că vedetele mai trebuie aduse şi ele cu picioarele pe pământ de multe ori, iar piţipoancele de Dorobanţi mai trebuie învăţate cum să se îmbrace şi, mai mult, cum să vorbească în limba română. Dar când o auzi pe Iulia Albu dând lecţii de vestimentaţie purtând o găină pe post de pălărie de fiţe, parcă îţi vine să laşi toată fandoseala, să trânteşti cutia de farduri şi rujuri de perete şi să îţi pui cenuşă-n cap, nu alta!

Râde chelul de blondină

Aşa s-a întâmplat şi mai zilele trecute, când celebrul dizainăr Răzvan Ciobanu s-a luat de Iulica Vântur a noastră, partenera lui Bănică jr. la „Dansez pentru tine”, zicându-i ba că nu-i place rochia Dior pe care o purta, ba că nu se spală pe păr, cu aluzie la extensiile puse de blondină, ca să dea bine la emisiune. Noi, unii, nu am băgat într-atât de seamă extensiile Iulicăi, că eram atenţi la alte părţi ale corpului… Razvan_CiobanuDar ne-am supărat rău de tot atunci când Răzvănel i-a transmis blondei că părul ei arată precum „câlţii de la câinii vagabonzi” şi chiar ne-a sărit muştarul! Şi nu am făcut degeaba referire la muştar, câtă vreme celebrul dizainăr a fost comparat de o altă vedetă de pe la noi (Mihai Trăistariu, dacă nu ne înşelăm) cu un… caltaboş, atunci când, alături de o altă balabustă, acesta îşi dădea cu părerea despre costumaţia cantautorului pregătită pentru Eurovision.

Revenind însă la părul Iuliei Vântur, se prea poate ca alegaţiile lui Răzvănel să fie şi rodul invidiei, câtă vreme dizainărul a încercat, bănuim contra unor sume consistente, să îşi facă un implant pentru propriul căpşor, pe care-l cam părăseşte bumbacul. Şi vă spunem noi că nu prea i-a reuşit.

Dar poate că Iulia nu ţine la duşmănie, că-i moldoveancă de-a noastră, şi-i donează lui Răzvan „Caltaboş” Ciobanu nişte şuviţe blonde la primul tuns, ca să nu mai plângă de mila altora pe reţelele de socializare. Altminteri, nu-i mai recomandăm criticului decât o cură lungă de Chelstop şi săpuneală zdravănă cu şampon de urzică!

Hairy Potter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *