Milionarul de la Izvorani, lăsat cu buza umflată de tânăra de 18 ani: „L-am părăsit pe Iri!

Imaginea bărbatului puternic, sigur pe el şi pe conturile sale, după care Iri a alergat ani la rând, s-a estompat, făcând loc acum unui alt Irinel Columbeanu, parcă mai realist, un Don Juan de Dâmboviţa, în care timpul şi criza financiară au deschis răni adânci. Despărţirea de Monica Gabor, fata cu picioare interminabile care i-a dăruit o fetiţă, părea că-l legase pentru totdeauna de ghinionul în amor. Irinel şi-a luat apoi în serios atribuţiile de tată, dând senzaţia că şi-a potolit bătăile nebuneşti ale inimii. N-a fost aşa, pentru că micuţul crai s-a îndrăgostit din nou anul trecut, de Alexandra Hodiş, o ardeleancă frumuşică foc, cu acelaşi mers de felină ca al Monicăi. Din păcate, deznodământul poveştii e şi el la fel: milionarul a fost părăsit din nou…

Începutul relaţiei dintre Irinel Columbeanu şi Alexandra Hodiş pare desprins dintr-un scenariu de telenovelă siropoasă. Ea, inocenta timidă, el, omul matur, trecut prin viaţă, care ştie ce vrea şi cum să obţină. Scânteia s-ar fi aprins în toamna lui 2012, când Irinel a participat la Balul Operei din Cluj, eveniment organizat, printre alţii, şi de tânăra Alexandra. Atunci însă, bătrânul cuceritor a rămas doar cu privitul… Abia spre vara anului trecut scânteia s-a transformat în flacără. Cum? Irinel şi-a dus fiica, pe Irinuca, să defileze pe podimul de modă al unui festival de la malul mării. Pe aceeaşi scenă a păşit şi Alexandra Hodiş. Cum între fete s-a legat o prietenie sinceră, cei trei au devenit de nedespărţit la astfel de evenimente. Atinşi de săgeata lui Cupidon, Iri şi Alex, cum o alinta el, au decis să-şi trăiască iubirea discret, departe de ochii lumii. Strategia a fost valabilă o bucată de vreme, dar sclipirile din privirile lor i-au dat de gol la finele lunii noiembrie, anul trecut, când au mers împreună la petrecerea dată de Ramona Bădescu de ziua ei de naştere. Au stat ei cuminţei, ca doi străini la aceeaşi masă, au purtat discuţii “de protocol”, dar în ochii lor se putea citi altceva. Degeaba a încercat Miko Matei, bunul prieten şi naşul de cununie al lui Irinel, să-i scoată basma curată, spunând că între milionar şi brunetă nu este nimic amoros la mijloc.

O singură apariţie în public, de atât a fost nevoie pentru ca dragostea lor discretă să devină una publică. Iar de atunci, lucrurile s-au desfăşurat cu o viteză ameţitoare: Alexandra a mers tot mai des la reşedinţa din Izvorani a milionarului, de aici şi zvonurile că s-ar fi mutat deja la el. Apoi, tânăra a şocat când şi-a făcut apariţia pe podium, la o prezentare, cu un inel strălucitor pe deget, despre care imediat s-a spus că e “acel inel” pe care orice tânără aşteaptă cu sufletul la gură să-l primească de la cel pe care şi-l doreşte de soţ.

Milionarul o ceruse de nevastă?
Când toată lumea se aştepta ca Irinel şi Alexandra să anunţe nunta, adolescenta, speriată de cursul vijelios al evenimentelor, i-a spus pas. “E adevărat, s-a şi speriat. Cum să se mărite aşa, când nu şi-a terminat nici măcar liceul? În plus, nu mai suporta ironiile colegilor de şcoală. Pe holurile liceului din Cluj lumea şuşotea când apărea Alexandra. Au deranjat-o şi comparaţiile cu Moni… Apoi, decizia a venit firesc: «Fată, l-am părăsit pe Iri, ajunsesem bătaia de joc a colegilor. Asta e, am toată viaţa înainte», mi s-a destăinuit Alexandra. Acum s-a apucat serios de carte, dăm Bac-ul la vară, nu-i de glumit”, ne-a povestit o amică bună a domnişoarei Hodiş. Irinel Columbeanu n-a putut fi contactat pentru a-şi expune punctul de vedere. De altfel, atitudinea omului de afaceri n-a surprins, el evitând tot timpul să vorbească public despre noua lui cucerire, mai tânără cu 38 de ani.

(sursa: www.libertatea.ro. Detalii, AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *