Minte sănătoasă într-un corp sănătos

Sedentarismul, lipsa de timp şi de chef au făcut ca românii să se claseze în topul ţărilor la capitolul obezitate. Cu toate acestea, unii reuşesc să se ambiţioneze şi să meargă la sală pentru a avea un trup bine lucrat. Instructorul de fitness de la Dream Fitness, Beatrice Olaru, mărturiseşte că sportul este un aspect important în viaţa unei persoane şi ar trebui exersat din plin.

„Sportul înseamnă sănătate în primul rând, îl practici pentru a te simţi bine fizic şi psihic. «Minte sănătoasă într-un corp sănătos». Consider că lumea a început să facă sport din dorinţa de a arăta cât mai bine. Este adevărat că sunt persoane care merg la sală doar pentru că e un trend, însă mai sunt şi care văd mişcarea ca fiind un stil de viaţă”, ne mărturiseşte instructorul de fitness.

Dacă până nu demult, femeile vedeau mersul la sală ca o povară, acum, având alte alternative precum pilates, taebo sau dream dance, totul a devenit o plăcere. Beatrice ne recomandă ca înainte de antrenament, cu o oră sau două, să mâncăm bine, pentru a nu slăbi organismul. Starea de spirit este unul dintre aspectele importante deoarece fără prea mult chef nu reuşeşti să faci nimic.

„Eu, de exemplu, când intru în sală pur şi simplu uit orice grijă şi mă concentrez la maximum la ceea ce am de făcut. Adevărul este că trebuie să îţi şi placă ceea ce faci”, mai precizează Beatrice.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *