Mircea Badea, desfiintat de motociclistul care l-a facut K.O. in ring! „A inceput iar cu prostiile lui Mr. Alergator Incasator”

Mircea Badea a reusit din nou sa il scoata din sarite pe motociclistul cu care s-a confruntat in ring saptamana trecuta. Dupa ce a fost atacat public de mai multe ori, Teodor Emi a luat atitudine.

Saptamana trecuta, Mircea Badea a trait cea mai mare umilinta din viata lui. Acesta s-a intalnit in ring cu Teodor Emi, motociclistul pe care il atacase verbal o lunga perioada de timp, iar confruntarea lor nu s-a terminat deloc bine pentru prezentatorul TV. Acesta a renuntat dupa doar patru minute, pentru ca nu facea fata luptei.

Mircea Badea a rezistat in fata

Mircea Badea a rezistat in fata „motociclistului smardoi” doar patru minute

Chiar daca a pierdut, Badea nu s-a dat batut cu una cu doua, ci a continuat sa il atace pe Teodor, de data aceasta cu ajutorul cuvintelor, cele mai bune „arme” ale lui. Infuriat de declaratiile acestuia, motociclistul l-a desfiintat pe Facebook.

Mircea Badea si Teodor Emi s-au luptat mai putin de cinci minute, pana cand prezentatorul TV a cedat

Mircea Badea si Teodor Emi s-au luptat mai putin de cinci minute, pana cand prezentatorul TV a cedat

„Mircea Badea isi arata vitejia punand pe altii sa ma dovedeasca, ceva ce el nu va fi in stare vreodata sa faca personal. E de rasul lumii. Nu am nimic de demonstrat in fata lui si nici in fata altuia.Cine vrea sa ma respecte ma respecta, cine nu, sa fie sanatos. Am destui prieteni, nu duc lipsa aprecierii lui. O sa ma bat in meciuri dar nu ca vrea el si cu cine vrea el, decat daca plateste serios pentru meci. I-am facut un hatar cand am acceptat sa-i dau sansa la un meci cu mine, dupa ce a recunoscut ca a ras toata lumea de el atunci cand l-am provocat live. Al doilea hatar costa, Mr.Alergator Incasator. Rusinos este ca nu stie sa piarda onorabil si mai rusinos este ca politizeaza meciul, altceva nu stie.A fost fair play la meci apoi a inceput iar cu prostiile lui. Atata stie, atata face…. PUNCT!”, a scris Teodor Emi.

„Aceasta provocare este o cretinatate”
Mircea Badea a tinut sa faca mai multe remarci la adresa meciului chiar in emisiunea sa de joi seara. Realizatorul TV a spus ca provocarea lansata de motociclist este o “cretinatate”. „Aceasta provocare este o cretinatate, este o cretinatate din toate punctele de vedere. Daca maine vine unul care joaca ping-pong si ma provoaca la un meci de ping-pong?! Ca sa-mi arate ca gresesc… Si cam cum tu, care joci ping-pong, jucand un meci cu mine, care nu joc ping-pong, imi vei demonstra mie ca gresesc?!’‘, a spus Mircea Badea.

 

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *