Diva ruptă-n fund! Cea mai jenantă apariţie a Deliei s-a produs în faţa a zeci de elevi

Dintre toate cântăreţele cu cotă bună, Delia este singura care se laudă că-şi reînnoieşte garderoba exclusiv din magazinele de fiţe londoneze. Bravo ei, dar asta nu-i garantează calitatea produselor şi nici nu o fereşte de accidente vestimentare absolut penibile.

16_delia_1_sama-intrebi_fa705e50e2_wk
Vineri seară, Delia a fost protagonista unor scene pe care nu şi le-ar fi imaginat nici în cele mai crunte scenarii. Invitată să cânte pentru bobocii Liceului Pedagogic Matei Basarab, din Râmnicu Vâlcea, blonda a ales o ţinută cuminţică.

Aceasta a înlocuit pantalonii scurţi, decolteurile adânci şi accesoriile excentrice cu o pereche de colanţi, un tricou larg şi un fes, toate negre.

Însă în momentul în care a urcat pe scenă şi a făcut prima întoarcere la 360 de grade, în loc să stârnească entuziasmul fanilor care o aşteptau cu sufletul la gură, nu a reuşit decât să provoace hohote de râs. Motivul: Delia şi-a făcut apariţia în faţa lor cu pantalonii rupţi în fund.

Nimeni nu a ratat detaliul

16_delia_4_sama-intrebi_59afc44872_wk

Gaura de pe fesa stângă era cu atât mai ostentativă cu cât culoarea pielii crea un contrast puternic cu negrul vestimentaţiei.

În mod evident, cântăreaţa nu a avut nici cea mai mică idee despre penibilul situaţiei, întrucât nu a făcut nimic ca să mascheze jenantul accident vestimentar. Ba dimpotrivă, aşa cum îi este firea artistică, s-a agitat atât de mult pe scenă, încât nici unul dintre cei aflaţi în clubul vâlcean nu a ratat detaliul ruşinos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *