Miss Earth România şi Moldova vor să cucerească lumea!

Jihan Shanabli şi Ramona Bălan ne vor reprezenta la unul dintre cele mai mari concursuri de frumuseţe din lume, Miss Earth 2011. Deşi s-au înscris extrem de multe fete, doar 13 fete din întreaga ţară au fost selectate să participe la finala Miss Earth România 2011. Eveniment a avut loc la „The Office Lounge” Iaşi şi a constat în trei probe: prezentare rochii casual, costume de baie şi rochii de gală.

Jihan Shanabli, în vârstă de 26 de ani din Bucureşti, va fi reprezentanta României la finala mondială din Filipine:

„Nu-mi vine să cred că am câştigat! Sunt atât de fericită. Când a fost anunţat numele meu, pur şi simplu nu am realizat, fiindcă nu mă aşteptam să câştig”, ne spune Jihan Shanabli.

Ramona Bălan, fotomodel promovat de Bârfa de Iaşi, este încântată de faptul că va reprezenta Republica Moldova la Filipine, făcând promisiunea că vor face tot posibilul să se întoarcă cu un premiu.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

,,Am fost 13 concurente, toate aspirând la același titlu și sunt foarte încântată că eu am fost aleasă să reprezint Republica Moldova în Filipine. Totodată, vom face tot posibilul să ne întoarcem cu un premiu”, ne-a mărturisit ea.

Juriul a fost alcătuit din Daniela Leancă – Miss Tourism Republica Moldova, AlinaNechifor – First Models, Ernest Hadrian Bohm – ExclusivEvent, reprezentanţi ai Penta Rezidențial, Susan Clinic, Free Style și fotograful Alex Saru. „Bârfa de Iaşi” a fost partener media al evenimentului.

Cele două câştigătoare vor intra în competiţie alături de aproximativ 80 de ţări, în perioada 20 noiembrie-6 decembrie.

„Miss Earth“ este, ca importanţă şi amploare, cel de-al treilea concurs de frumuseţe din lume, dar şi singurul care are un mesaj de transmis: protejarea mediului înconjurător şi promovarea turismul la nivel internaţional.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *