Bârliba suferă cu inima!

Ioan Barliba

Ioan Barliba

Şoc! Managerul celui mai mare spital din Iaşi, Ioan Bârliba, suferă de tahicardie! Pentru necunoscători, tahicardia este accelerarea  frecvenţei bătăilor inimii la peste 90 de pulsaţii pe minut, afecţiune care poate provoca în orice moment stop cardiac sau accident cerebral.

Într-un moment de tensiune maximă, Bârliba ne-a spus extrem de iritat că este bolnav: “Fac tahicardie când sunt prea stresat, chiar îmi curge şi sânge din nas!”

Spre deosebire de ceilalţi cardiaci, Ioan Bârliba se poate considera privilegiat, în primul rând pentru că poate beneficia de îngrijiri speciale, tocmai datorită faptului că este managerul vremelnic al Spitalului „Sf. Spiridon“ şi, în al doilea rând, UPU este la o aruncătură de băţ distanţă.

Ceea ce nu ştim, e motivul pentru care domnul Bârliba a ajuns să sufere de această boală. Să fie stresul prea mare sau totul se trage de la cămaşa veşnic şifonată? Ce îi dă palpitaţii lui Bârliba? Ghici ciupercă ce-i!

Promitem că vom afla în cel mai scurt timp şi vă vom comunica, asta în cazul în care nu va fi dar afară şi atunci nu ar mai interesa pe nimeni. Fireşte.1 comentariu

Lasa comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *