Modeling vs recesiune

Chiar dacă salariile scad din ce în ce mai mult iar preţurile cresc, moda va rămâne mereu pe primul plan. De aceea, oamenii cu stil vor avea mereu grijă de felul cum arată, indiferent de situaţie.

Anunţarea măreţei recesiuni, ne va afecta în materie de fashion?

Mirabela, o tânără din Iaşi, model la First Model, ne-a mai liniştit.

,,Promovarea noilor trend-uri întotdeauna va presupune organizarea prezentărilor de modă, ceea ce necesită modele pentru imaginea acestora. Nu consider că presupusa recesiune ne va determina să adoptăm un stil primitiv (goi şi nespălaţi)”, ne spune ea.

Ştim cu toţii că publicitatea şi promovarea trend-urilor, a produselor cosmetice şi nu numai, sunt şi vor fi punctul de rezistenţă în modeling. Şi cum românii trebuie să fie în pas cu moda, indiferent că e criză sau nu, agenţiile vor fi mereu solicitate în acest sens. Dureros este că, deşi ţara noastră, oraşul nostru, se mândreşte cu ele, acestea sunt privite ca nişte obiecte, păpuşi fără minte, ceea ce este total eronat.

Mirabela spune că ,, modelele sunt privite în general ca fiind persoane fără impresii, după spusele unora; asta probabil din cauza posturii şi a atitudinii pe care o adoptă atât pe podium cât şi în locurile publice. Acest lucru este inevitabil, datorită mediului în care lucrează. Totodată sunt fiinţe normale, care râd, ştiu să comunice şi să se distreze foarte bine.”

Mirabela, deşi are doar 24 de ani, lucrează în învăţământ de cinci ani, iar de un an este educatoare la o grădiniţă din Iaşi. Pasiunea sa rămâne, totuşi, modelingul.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *