Moldoveancă cu lipici

Raluca Clipa

Raluca Clipa

Este inteligentă, de o frumuseţe rară şi, mai mult, are doar 17 ani. O fire sociabilă şi prietenoasă, intră pe sub piele oricui.

Raluca Clipa este din Suceava, iar, din septembrie 2010, locuieşte împreună cu părinţii la Londra. Chiar dacă orice început este greu, ideea că şansele la un viitor mai bun vor creşte odată cu încheierea liceului acolo i-a dat puterea de a merge mai departe.

,,Cu toată siguranţa pot spune că sistemul de învăţământ londonez  este total diferit faţă de cel din ţară”, se destăinuie.

Anul care tocmai l-a încheiat a fost unul cu succes. Nici nu putea fi altfel, fiind o persoană perspicace şi deschisă lucrurilor noi, ea s-a acomodat foarte repede condiţiilor din Anglia. Din toamnă, va fi la Secţia de Turism a „Westminster Kingsway College“ timp de doi ani, iar apoi intenţionează să urmeze facultatea de profil, odată ce s-a specializat în acest domeniu.

Comparativ cu România, condiţiile oferite la colegiu în Albion sunt mult mai bune. De la 14 ani, Raluca a început să facă modeling şi, odată cu participarea la „Romanian Fashion Week“, în iunie 2010, s-au ivit două ocazii care au ajutat-o să capete mai multă experienţă şi să cunoască diferite tipuri de caracter.

,,Am fost plecată la Berlin pentru câteva zile şi la Expoziţia Mondială de la Shanghai, împreună cu designerii români Irina Schrotter şi Răzvan Ciobanu, alături de un grup de tineri prietenoşi şi uniţi”, a precizat Raluca.

În ceea ce priveşte viitorul său, Raluca nu este decisă dacă va rămâne pentru totdeauna în Marea Britanie, pentru că ,,atunci când ai o condiţie financiară la care ţi-ai dorit să ajungi, poţi trăi oriunde”, afirmă ea.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *