Moldovenii i-au regula(riza)t pe nemţii de la E.ON

Acuzaţi în dese rânduri că iau până şi cămaşa de pe om, şefii E.ON au dat de dracu’. Adică de moldoveni inventivi, care, mai cu o găurică în contor, mai cu un magnet, au inversat cifrele de pe tamburi aşa încât acestea să indice un consum mult mai mic decât în realitate.

Moldovenii i-au regula(riza)t pe nemţii de la E.ONConform unei numărători neparalele a furnizorului neamţ, 240 de contoare de energie electrică şi gaze naturale au fost „înţepate” în Moldova în primele patru luni ale acestui an, paguba cifrându-se la vreun milion de kilowaţi, respectiv 220.000 metric cubi de gaz. Există şi o situaţie pe judeţe. Astfel, cei din Suceava, Botoşani şi Vaslui au umblat numai la contorii de electricitate, în vreme ce clienţii E.ON din Iaşi, Bacău şi Neamţ, au tras şi ceva gaz.

Acu’ să nu credeţi că neamţul va rămâne pierdut de bani. Vine luna iunie când vor fi emise facturile de regularizare, aşa că dacă veţi avea ghinionul să constataţi un consum mai mare decât cel real, să stiţi că nu-i nimic „anormal”. Exact ca la apă: pierderile se împart la toţi…

Hansel şi Gretel, cititori de contoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *