Momite cu același proiect! Show-ul «Burlăcița» încinge spiritele între Oana Zăvoranu și Andreea Tonciu

Oana Zăvoranu şi Andreea Tonciu au semnat contracte cu Antena 1 după ce li s-a spus că vor fi protagonistele formatului “Burlăciţa”.

Cine va fi “Burlăciţă” în sezonul viitor, la Antena 1? Oana Zăvoranu sau Andreea Tonciu? Cert e că acest rol, bine plătit, ar putea încinge spiritele între cele două brunete, ambele momite cu aceeaşi promisiune, în momentul în care şi-au dat acordul să semneze un contract cu trustul Intact.

andreea-tonciu-se-lauda-cu-noul-ei-nasuc-foto-44318-1

Şi chiar nu ar fi o mirare dacă în ecuaţie ar mai apărea şi o a treia vedetă, tentată de asemenea să fie protagonista acestui show.

Vinde încă moartea mamei

În prezent, Oana Zăvoranu apare pe sticlă doar pentru a dezbate subiectul morţii mamei sale (subiectul care de altfel i-a adus şi promisiunea unui contract), în timp ce Andreea Tonciu tace şi… le face.

zavo-222-465x390

Mai precis, fosta asistentă a lui Dan Capatos a semnat deja un alt contract, care-i va asigura prezenţa şi în ediţia din această vară a emisiunii concurs “Splash! Vedete la apă”, acolo unde Oana Zăvoranu nu ar avea ce căuta, dat fiind faptul că formatul este prezentat de fostul său soţ, Pepe, pe care l-a bălăcărit de fiecare dată când a avut ocazia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *