Monica Tatoiu şi-a văruit picioarele

Monica Tatoiu a venit la Iaşi cu picioarele văruite!

Monica-Tatoiu

Monica Tatoiu

Cunoscuta femeie de afaceri din Bucureşti, care s-a remarcat de-a lungul timpului ca o prezenţă elegantă şi sobră, s-a potcovit, în Capitala Moldovei, cu titulatura de „femeia cu picioare de var”.

La sfârşitul săptămânii trecute, pe când îşi lansa cea de-a doua sa carte – “Cele 4 dimensiuni ale feminităţii româneşti” -, audienţa a observat că diva, preocupată de promovarea volumului, avea pe piciorul stâng o „chestie” albă care dădea un aspect total dizgraţios ţinutei impecabile. Partea proastă e că pata avea vreo 10 cm, deci se vedea de la o poştă.

Publicul ieşean, ales pe sprânceană şi foarte decent,  s-a făcut că nu bagă de seamă picioarele înălbite, lăsând impresia că este hipnotizat de speech-ul bine ales, de altfel, al doamnei Tatoiu.

Picioarele văruite nu au fost singura problemă a „capitalistei” noastre. Din dorinţa de a fi cât mai aproape de locul întâlnirii, Monica Tatoiu şi-a parcat maşina neregulamentar, riscând o amendă babană. Celebritatea femeii i-a înmuiat, însă, pe poliţişti, care, la aflarea numelui „infractorului” care comisese ilegalitatea, au devenit brusc binevoitori şi… delăsători.

Orişicât, „descălecatul” divei bucureştene la Iaşi în condiţiile descrise mai sus, nu poate avea corespondent în zicala: „Unde nu-i cap, vai de picioare!”. Şi asta, deoarece, cu picioare de var sau nu, Monica Tatoiu reuşeşte oricum să-şi farmece interlocutorii.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *