„Monstrul” scapa de inchisoare?! Avocatii lui pregatesc lovitura de gratie

Astazi, AlexandruVisinescu a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare. CANCAN.ro a aflat la ce tertipuri au de cand sa apeleze avocatii tortionarului pentru a-l scapa pe acesta de puscarie.

Ajuns la varsta de 90 de ani, Alexandru Visinescu se numara printre cele mai controversate personaje din perioada comunista. Despre el se spune ca era de o rautate feroce si ca ca era un criminal cu sange rece. Putini sunt cei care stiu ca fostul locotenent a terminat numai sase clase primare si de abia reusea sa citeasca.

Visinescu isi va petrece ultimele zile in inchisoare

Visinescu isi va petrece ultimele zile in inchisoare

A fost promovat insa de regimul ceausist din cauza faptului ca executa ordine fara sa clipeasca, oricat de sangeroase ar fi fost ele. Pana in urma cu trei ani, nimeni nu vorbea despre Alexandru Visinescu si putini erau cei care avusesera de-a face cu el. Insa, denuntul pentru crime impotriva umanitatii au scos la iveala adevaruri ingrozitoare, fapte de o monstruozitate iesita din comun. Tortionarul, asa cum era poreclit pe vremuri, a torturat si ucis fara mila zeci de persoane pe vremea in care a fost comandant al penitenciarului Ramnicu Sarat.

Vrea sa fie achitat de presedintele Romaniei!

Acesta tortura detinuti politici, dar si simpli tarani care nu vroiau sa se supuna sistemului. Ii tinea nemancati cu zilele, nu ii lasa sa se inveleasca noaptea, desi in penitenciar era un frig atroce. Ii batea pana aproape de moarte si refuza ca detinutii sa fie dusi la medic.

Tortionarul a chinuit sute de oameni pe vremea comunismului

Tortionarul a chinuit sute de oameni pe vremea comunismului

Cei care au reusit sa supravietuiasca infernului sustin ca Visinescu era de o rautate cum nu le-a mai fost dat sa vada. Astazi, instanta l-a condamnat la 20 de ani de inchisoare cu executare. O pedeapsa ridicola, venita mult prea tarziu, avand in vedere ca “Tortionarul” are aproape 91 de ani. El a fost dus astazi la penitenciar, iar in urmatoarele 29 de zile va sta izolat, intr-o camera a spitalului din penitenciar. Visinescu nu este de acord cu decizia luata astazi de judecatori, iar CANCAN.ro a aflat cum planuieste sa scape de inchisoare:”Avocatii lui pregatesc deja o scrisoare catre Klaus Iohannis, prin care cer ca el sa fie achitat. Vor atasa la scrisoare si un raport medical care demonstreaza ca Visinescu este extrem de bolnav si ca nu va mai trai mai mult de doi, trei ani. Astfel, ei spera sa obtina gratierea”, a dezvaluit o sursa din apropierea “Tortionarului”.

Sursa: CANCAN.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *