Bianca Dragusanu s-a calugarit fortat. Roscata a fost acceptata in grupul lui Slav numai sub conditia asta

Bianca Dragusanu sustine ca este o persoana credincioasa, insa nu toata lumea a crezut pe cuvant acest lucru, iar cei mai apropiati oameni din viata lui Slav cu atat mai putin. Pentru asta, roscata a fost suspusa unui test pe care l-a trecut cu brio.

Bianca Dragusanu nu este o fire bisericoasa, desi daca ne luam dupa citatele ei de pe Facebook am zice ca merge in fiecare duminica sa se roage in Casa Domnului. Cu toate astea, in ultima perioada, roscata a tot vizitat numeroase manastire, iar ultima a fost cea din Iasi. Putina lume stie, insa grupul de prieteni al lui Victor Slav nu a primit-o cu bratele deschise pe roscata in anturaj, mai ales dupa ce l-a inselat pe Victoras cu Cristea la Paris. Asadar, pentru a fi acceptata printre amicii de suflet ai lui Slav, Bianca Dragusanu a fost nevoita sa devina o persoana mai credincioasa decat era, insa nu doar cu vorba, ci si cu faptele,iar schimbarea sa se vada realmente. In cele din urma, dupa luni bune in care vedeta TV a renuntat la multe obiceiuri indispensabile pentru ea, dar si pentru ca a inceput sa mearga des la biserica, prietenii lui Victor au acceptat-o, insa sunt cu ochii pe ea.

Victor Slavc si Bianca sunt impreuna si se iubesc pe zi ce trece tot mai mult

Victor Slavc si Bianca sunt impreuna si se iubesc pe zi ce trece tot mai mult

„Ai zice ca s-a calugarit, cam asa se comporta. Mereu il invoca pe Dumnezeu, merge la biserica, se roaga des, e mai buna, face lucruri mai bune. De asta nu se mai lauda nici cu ce cheltuie, cati bani costa o geanta, nici la TV nu mai apare. Ea acum, culmea, vrea sa fie o femeie simpla, departe de tot, dar prietenii lui Victor au influentat-o categoric. Ma, ideea e ca ea chiar il iubeste pe Slav si pentru el face orice, ii accepta si prietenii cu pretentiile lor cu tot. Cine o cunoaste stie ca nu ar fi fost in stare de asa ceva pana acum, era tare egoista inainte si mereu pentru ea. Nu s-ar fi dat in laturi doar pentru alta persoana. Victor zici ca e centrul universului ei.”, a declarat o sursa din anturajul Biancai, pentru CANCAN.ro.

Culmea este ca aporpierea de Dumnezeu a ajutat-o intr-un fel pe roscata, pe langa simpatiile pe care le-a atras. Bianca si Victor se inteleg mult mai bine, sunt mult mai linistiti si nu se mai cearta. „Ei s-au certat rau si inainte de sarbatori, insa tot mergand la Biserica lucrurile s-au remediat intre ei. Se roaga mult pentru snatate, insa ei isi doresc si un copil. Bianca primeste aluzii mereu de la soacra, dar si de la parintii ei, care insista sa le faca un nepotel cat mai curand.”, au conchis sursele noastre.

SURSA: CANCAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *