A mostenit tot ce-i mai bun! Fiica Danei Savuica a renuntat la haine si toata lumea a ramas cu gura cascata!

Dupa ce Dana Savuica a facut o armata de barbati sa suspine dupa formele ei super sexy, acum a venit randul fiicei ei sa arate lumii intregi ca a mostenit ce-i mai frumos de la mama ei.

Dana Savuica a spart toate tabu-urile, in 1999, atunci cand a acceptat sa pozeze in paginele unei reviste celebre pentru adulti. Fara niciun fel de complexe, celebra blonda s-a lasat pozata in ipostaze erotice, astfel incat sa incinga mintea tuturor barbatilor.

 

Dana Savuica este prima femeie din Romania care a pozat in Playboy

Dana Savuica este prima femeie din Romania care a pozat in Playboy

Aparitia ei este la fel de efervescenta si astazi, la 43 de ani, cand fiecare aparitie a divei intoarce toate capetele, fie ca este la o petrecere, fie ca este la mare, in costum de baie.

Din fericire, frumusetea blondei a fost transmisa mai departe, in catre fiica ei, Julie, care a ajuns o domnisoara sexy.

 

Toti ochii s-au lipit de ea

A aratat asta lumii intregi intr-o poza in care Julie a renuntat la haine si a pastrat pe ea doar lenjeria intima, lasand sa se vada formele perfecte, intocmai ca ale mamei ei, un model apreciat in urma cu mai multi ani. Folosindu-se de pretextul ca vrea sa arate prietenilor un pui de caine dragalas, Julie n-a stiut ca toti ochii vor fi insa doar pe ea, nicidecum pe ghemul de blana.

Dana Savuica a declarat de mai multe ori ca nu ar avea nimic impotriva ca fiica ei sa pozeze in Playboy. Pana atunci cele doua au acceptat provocarea de a poza amandoua provocator in paginile unei alte reviste, in care s-a vazut clar transferul de material genetic… de calitate.

Julie Stanciu e sexy, si ea stie asta!

Julie Stanciu e sexy, si ea stie asta!
Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *