Am avut dreptate, e pe bune. Bianca s-a cuplat cu micul Mozart

Marius Moga, cuceritorul topurilor muzicale a fost la rândul lui cucerit. El are o relaţie de cinci luni cu Bianca Lăpuşte, originară din Cluj, dar care acum este corespondentă a ştirilor Pro TV de la Iaşi. Cei doi s-au afişat la show-ul de weekendul trecut, de la Alba Iulia.

A luat-o de crescut
Chiar dacă Bianca este cu 12 ani mai tânără decât el, acest lucru nu pare să fie un impediment, cei doi arătând că relaţia merge foarte bine. Bianca i-a făcut o declaraţie de dragoste lui Moga, chiar în faţa camerelor de filmat. Mai mult, blondina adoptată de Iaşi i-a cunoscut şi pe părinţii lui Marius. „De cinci luni îl susţin şi sper să îl susţin şi de acum încolo, în acelaşi mod. Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La Bucureşti a fost. A fost de fapt o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie şi încet, încet a evoluat spre altceva”, a spus Bianca, care a acceptat să facă publică povestea în emisiunea Happy Hour, a mult mai titratului său coleg, Cătălin Măruţă.

lapuste

Stima noastră şi respectul
Lăpuşte a fost impresionată şi de posibil viitorii socri. “A fost de-a dreptul copleşitor. Mama soacră găteşte bio, găteşte sănătos. Trăim mulţi ani dacă ne găteşte mama soacră. Toată stima şi pentru tata socru”, a spus Bianca, la Happy Hour. Aceasta a completat apoi că are mare încredere în Marius Moga şi nu poate fi geloasă. Compozitorul şi-a arătat şi el stima faţă de părinţii Biancăi care îi sunt foarte dragi. “M-au primit cu braţele deschise, chiar dacă am venit să le fur fata de la Cluj”, a spus micul Mozart.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *