”Moşul” o mai dă şi-n bară! Lavinia Pârva i-a ”ratat” cadoul lui Bănică Jr!

Lucrurile par să meargă mai bine ca oricând între Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr., iar povestea lor de dragoste e una care va rezista în faţa probei timpului. O vreme s-a zvonit chiar faptul că cei doi artişti se pregătesc să treacă la o nouă etapă din viaţa lor, pentru că toată lumea se aştepta ca frumoasa brunetă să devină următoarea doamnă Bănică.

Doar că zvonurile nu s-au adeverit, iar Lavinia Pârva nu poate acum decât să spere la o posibilă cerere în casătorie din partea artistului. În plus, probabil din acest motiv şi pentru a intra în graţiile lui Ştefan Bănică Jr., ea a mers la un magazin din zona Pipera, din nordul Capitalei. Doar că ea a cam dat-o „în bară“, pentru că în momentul în care i-a cumpărat lui Ştefan Bănică un cadou pe care ar fi trebuit să îl găsească sub pomul de Crăciun, ea şi-a dat seama că respectivul articol vestimentar îi e artistului cu vreo câteva numere cam mic. Concret, e vorba despre o cămaşă de culoare neagră pe care Lavinia a mers, alături de o prietenă de-a sa, să o schimbe. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a fotografiat-o pe cântăreaţă în clipa în care a scos în văzul tuturor cămaşa care îi era destinată alesului inimii sale.

„Înarmată“ şi cu bonul fiscal, pentru a se asigura că schimbul va merge ca la carte şi va întâmpina nici un fel de probleme, frumoasa brunetă nu s-a mulţumit doar cu schimbatul cămăşii, pentru că a transformat ieşirea într-o reală escapadă la shopping. Profitând de faptul că are alături de ea o consilieră de nădejde, ea a dat o tură prin magazinele din respectivul centru comercial, aruncând un ochi şi spre vitrinele celor specializate în poşete. Un lucru care nu ne miră absolut deloc, mai ales că orice femeie şi-ar dori să primească în dar o geantă nou-nouţă, şi nu doar de la Moş Crăciun.

Ultima perioadă nu a fost tocmai roz pentru ex-membra trupei „Spicy“, asta deoarece bruneta a fost temătoare în ceea ce priveşte relaţia ei de iubire cu Ştefan Bănică Jr., încă de când a auzit de divorţul Andreei Marin de Tuncay Ozturk şi nu de puţine ori a apărut în public profund îngândurată.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *