ANDREEA BĂNICĂ are ajutoare de nădejde de Crăciun: „Gătesc împreună cu…”

Crăciunul acesta este unul diferit pentru Andreea şi asta pentru că de curând a adus pe lume cel de-al doilea ei copil, un băieţel pe nume Noah Andrei, aşa că are încă un motiv în plus să sarbătorească alături de cei dragi.

Probabil că vă gândiţi că anul acesta, pentru că a născut recent, Andreea nu va putea pregăti masa de Crăciun. Ei bine, nu este aşa, mai ales că are şi ajutoare, gătitul devine o plăcere.’’De Crăciun gătesc cu Lucian şi sora mea. Aşa simt cu adevărat sărbătorile, gătind şi gustând din fiecare preparat. Nu mă pricep să fac sarmale însă fac o friptură bună în sos de vin, salată beof, ciocolată de casă. Lucian e responsabil cu salamul de biscuiţi i s a dus vestea ca face cel mai bun salam de biscuiţi. Ar fi trebuit sa participe la Master Chef)”, a declarat ea pentru revista Spy.

Andreea şi Lucian Mitrea sunt mândri de fiica lor, Sofia
Andreea şi Lucian Mitrea sunt mândri de fiica lor, Sofia

Păi cu aşa ajutor de bucătar să tot îţi petreci timpul în bucătărie şi să-i chemi pe cei dragi la masa de Crăciun,  în timp ce comanzi de pe parfumeria.ro, site-ul de shopping nr. 1 al vedetelor, parfumuri pentru a le oferi cadou.  Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian s-au căsătorit în 2008 şi mai au o fetiţă, Sofia (7 ani). De când l-a dus pe lume pe cel de-al doilea copil, cântăreaţa se simte o femeie pe deplin împlinită.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *